Організації з надання допомоги звинувачують ООН у перешкоджанні їх діяльності у Сирії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Гуманітарні організації, що працюють у Сирії, говорять що вони розчаровані методами боротьби ООН з найбільшою гуманітарною кризою у світі і звинувачують міжнародну організацію в ізоляції та утримуванні життєво важливої інформації у допомозі мільйонам нужденних людей, - передає агентство Рейтер в Бейруті.

Міжнародні неурядові організації, що працюють у Сирії, повідомили у листі, спрямованому цього місяця у декілька країн-членів Ради Безпеки ООН – копію якого змогло отримати Рейтер – що відсутність координації Організацією Об’єднаних Нації стало причиною неприбуття допомоги громадському населенню у деяких пріоритетних областях.

Коментар:

Це не перший випадок, коли стає очевидним факт співучасті ООН сирійському режимові. І раніше були події, які викривали це. З них – заборона міжнародним спостерігачам говорити про те, що вони бачили зі звірств сирійського режиму іще у початку революції. З них – прирівнювання революціонерів і тирана у багатьох доповідях ООН у відношенні «зловживань», з них – заборона спеціалізованій з хіміотерапії дослідницькій групі зайняти певну позицію в тому, хто ж стоїть за використанням хімзброї. З них – перешкоджання у донесенні продовольства у райони, контрольовані режимом, а також називання революції проти тирана Башара громадянською війною; та багато інших прямих і непрямих позицій, пов’язаних з політичними діями, продовольством і гуманітарною допомогою. Оскільки усі вони вливаються в інтереси режиму і знаходяться в гармонії з програмами і великими планами, розробленими Америкою – спонсором існуючої злочинної міжнародної системи.

Америка із самого початку благословенної революції в Шамі залучила усі свої сили зла, щоб поховати революцію, відхилити її від її мети, усіляко зберегти основи правлячого режиму і не дати йому розпастися, боячись приходу до влади великого Ісламу. В усіх цих американських планах для їх досягнення ООН відводилася важлива роль.

ООН можна уподібнити сідлу коня американського погонича корів – ковбоя – Америка сідає верхом на сідло, використовуючи його у своїх цілях, щоб сидіти зручно під час гнання великого рогатого скоту, вважаючи, що увесь світ – це пасовисько для неї і вона володіє правом вести його згідно зі своїм брудним баченням і поглядом на життя.

Благословенна революція Шаму виявила усю наготу Америки і Заходу, як і викрила наготу режиму і регіональних сил, які підтримують його. Це само по собі є великою політичною перемогою, досягнутою дякуючи Аллаху за допомогою розкриття політичної реальності, яка показала всю суть Америки і її інструментів та степінь її згоди з режимом.

Немає сумнівів у тому, що міжнародна організація намагалася за допомогою перешкоджання надання гуманітарної допомоги тиснути на мільйони сирійських переселенців і біженців, щоб змусити їх прийняти американське рішення і примусити муджахідів погодитися з компромісними рішеннями на чолі з лідерами зрадницької маріонеткової коаліції в інтересах злочинної Америки. А також змусити сирійців відмовитися від їх вимог радикальної зміни на основі Ісламу, щоб підкорити їх бажанням Америки у збереженні світської держави в Сирії.

Америка та її інструменти вже не стануть радіти після революції Шаму, оскільки це стало краплею, що переповнила чашу західного капіталізму у мусульманських країнах. Тому імперія зла буде знищена у Шамі! Адже воістину, завтра вже близько.


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір 03 Раджаб 1435х.
Абу Басіл 02/05/2014

Головне меню