Візит Обами у Малайзію містить у собі безліч імперіалістичних пасток

Новини та коментарі
Друкарня

Мусульмани повинні звернути на це увагу і відкинути його!

Новина:

Президент Барак Обама усе ж приїде у Малайзію. Як повідомляють, 26 квітня ворог Аллаха, Його Посланця і усіх мусульман прибуде до Куала-Лумпуру і зустрінеться з Наджибом, прем’єр-міністром Малайзії. Він також запланував відвідати Національну мечеть і виголосити промову в Університеті Малайї. Джошуа Курланцик, друг американського консула з міжнародних відносин, пояснює, що під час свого візиту до Малайзії Обама відведе «головне місце зростаючим стратегічним та економічним взаємовідносинам» з Малайзією і її «повноважень як держави з більшістю поміркованих мусульман і демократією, що розвивається». Також було підтверджено, що президент імперіалістичної держави підпише меморандум про взаєморозуміння з Малайзією у різних галузях, таких як економіка, освіта і військові відносини.

Коментар:

США є імперіалістичною країною, яка на сьогоднішній день знаходиться у стані війни з мусульманами. Америка проголосила війну проти Ісламу і мусульман через свою «війну з терором» і продовжує постійно вбивати мусульман в Іраку, Афганістані і Пакистані, одночасно надаючи підтримку режимам Сирії і Палестини у скоєнні чисельних кровопролить і масових вбивств у відношенні мусульман. Обама є головою цієї держави і тому забороняється приймати його у якості гостя у будь-якій мусульманській країні. Забороняється підписувати будь-яку домовленість з США і забороняється просувати будь-які зв’язки з нею. Єдиними дозволеними взаємовідносинами між мусульманськими країнами і Америкою є відносини війни, а єдиною допустимою домовленістю з цією країною є домовленість про припинення вогню.

Без сумнівів, приїзд Барака Обами, який уособлює американську імперіалістичну політику, а також є посиленням влади над мусульманськими народами, де будь-які домовленості для підписання явно спрямовані у першу чергу на користь Америки, а також з метою зміцнення її контролю над мусульманами загалом і особливо над лідерами мусульман. Дана поїздка насичена американськими імперіалістичними пастками. Ми повинні прийняти це до уваги!

Як мусульман, нас лютить і розчаровує позиція прем’єр-міністра, який гостинно приймає Обаму, і, як мусульмани, ми шкодуємо відносно прийомів, організованих Національною мечеттю і Університетом Малайї і проведених вранці 27 квітня на честь візиту Обами. Ми особливо засмучені готовністю адміністрації Національної мечеті у наданні прийому ворогові Аллаха. Мечеть є священним місцем, де згадуються імена Аллаха, і яке не може бути спаплюжене присутністю вбивці мусульман і ворога Аллаха.

635334957877827991

Цілком наївним є вважати, що візит Обами до Малайзії є актом прояву «дружніх відносин» чи «взаєморозуміння». Його відвідання Національної мечеті не є «релігійним жестом» або дією, спрямованою на «наведення мостів у взаємовідносинах між Ісламом і Заходом». Це є актом злочину і спритної пропаганди. І мусульмани не повинні бути настільки довірливими, щоб вважати, що Обама щирий у своїх намірах. Ми повинні розуміти те, що коли він простягає свої руки, заплямовані кров’ю мусульман, щоб привітатися з довірливими мусульманами, снаряди викидаються літаками, вбиваючи сотні, якщо не тисячі невинних мусульман Пакистану, Афганістану і Ємену. Це ті самі руки, які несуть відповідальність за військову підтримку огидних сіоністських режимів, які невпинно проливають кров невинних мусульман.

О мусульмани, які охоче простягають свої руки цьому ворогові Аллаха! Яку славу і велич вишукаєте, надаючи гостинний прийом Обамі, людині, яка винна у чисельних злодіяннях на цій землі? Будьте обережними! Адже ви повинні прагнути лише до величі і слави Аллаха, а не до мирської «слави і пошани» від ворогів Аллаха!!! Аллах Всемогутній говорить:

((الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعً))

«Ті, які беруть своїми помічниками і друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутність з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» [Ан-Ніса: 139]


Написано для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Доктором Мухаммадом - Малайзія

28 Джумада ас-сані 1435 р.х.
2014/04/28

Головне меню