У школі Алеппо у результаті бомбардувань було вбито десятки дітей

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Кореспондент Аль-Джазіри в Алеппо що на півночі Сирії, повідомив про загибель більше тридцяти людей, переважно дітей, минулої середи під час повітряного нальоту на школу в Алеппо. А також повідомив, що околиці Дамаску піддаються інтенсивним обстрілам і що бої ведуться у багатьох провінціях Сирії.

Кореспондент Амр Халабі сказав, що авіаційна ракета була спрямована на дітей, поки вони знаходилися на уроках у початковій «Айн Джалут» району Ансарі що на схід від міста. Це призвело до загибелі і поранення десятків дітей, положення деяких є критичним. Кореспондент додав, що після уроків було намічено виставку дитячих малюнків і що рейди здійснюються не дивлячись на те, що було укладено перемир’я між опозицією та армією режиму, яке отримало назву «перемир’я електроенергії».

Коментар:

Вже стало загальновідомим, що злочинний режим у Сирії не бачить для віруючого ані честі, ані безпеки, не знає святості невинних людей і навіть дітей, які подібні до квіток, що розкриваються навесні свого життя – злочинний режим звіряче зриває їх, чому історія іще не була свідком!

Насправді, «якщо не соромно, то роби, що хочеш»… Під явним прикриттям міжнародної спільноти цей режим одночасно працює на два суперечливих фронти: з одного боку, він продовжує вбивати, бомбити і знищувати людей усіх течій і у будь-якій кількості, перешкоджаючи їх гідному життю, а з іншого боку – без сорому і совісті, страху і богобоязливості практикує процедуру обрання нового президента країни… Вбивця дітей, жінок, людина яка змусила переселитися тисячі і навіть мільйони людей – здає документи щоб висунути свою кандидатуру на новий президентський термін! І з усією невинністю (так що навіть стає бридко) він запевняє, що в його країні можливо провести чесні вибори, і що люди зможуть віддати свій голос на виборах вільно і спокійно! Можливо це те, що пояснює високу частоту артобстрілів, вбивств і бомб, які падають на будинки, школи і ринки. Цим він хоче спростити контроль над деякими областями, які дозволили б йому стверджувати, що країна може гарантувати безпеку виборів, визнаних міжнародною спільнотою, або стане мати справу з виборами як зі звершеним фактом після того, як режим зможе їх провести.

Тут я може тільки адресувати ці слова дикому режимові, який не здатен уособити взяту на себе роль чи створити безпеку і мир. Я кажу: бий і не бійся від світу суворості, осуду чи докору, адже світ, який залишив тебе коло керма на протязі трьох років звірства і варварства, буде продовжувати закривати очі на твої злочини.

Іди своїм демократичним шляхом. Буде визнаний твій виборчий фарс, допоки результат вибрів – демократичний, навіть якщо він і підроблений, намальований, уявлений!
І поки гігант не встав на ноги знову і не проголосив про свій захист для ягнят, вселивши страх у серця вовків, лисиць, шакалів і свиней, у тебе є час наводити жах вбивствами і руйнуванням, зазіханням на честь і гідність людини!

Однак хизування цього життя і його відкритість перед тобою не буде тривати довго, оскільки ісламський гігант вже став реальністю, він близький до виходу, щоб заявити про себе знову. І це – лише мить, і скоро ми почуємо голос халіфа, який проголосить державу Халіфат. Стане чутно тріщання престолів гнобителів, ми побачимо крах їх гнилих режимів і яскраві промені віку Ісламу – покровителя людства, захисника мусульман. Ісламу, який поверне гідність і права усьому людству: чоловікам, жінкам, дітям і старим.

І завтрашній день вже близько!

وَيَقُولُونَ مَتَى هَذَا الْفَتْحُ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (٢٨) قُلْ يَوْمَ الْفَتْحِ لا يَنْفَعُ الَّذِينَ كَفَرُوا إِيمَانُهُمْ وَلا هُمْ يُنْظَرُونَ (٢٩) فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَانْتَظِرْ إِنَّهُمْ مُنْتَظِرُونَ

«Вони кажуть: «Коли ж звершиться цей суд, якщо ви кажете правду?». Скажи: «В День суду невіруючим не принесе користі їх віра, і вони не отримають відстрочки». Відвернися від них і почекай, адже вони також чекають» (32:28 – 30).


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір 04 Раджабу 1435х.
Умм Джафар 03.05.2014

Головне меню