О ісламські батальйони! Ви на роздоріжжі, так не станьте ж брехунами і не дозвольте брехунам обдурити вас!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Ісламські сирійські повстанські організації видали «устав честі» в одній зі статей якого говориться про «встановлення держави справедливості, закону і свободи» у Сирії після падіння режиму Башара Асада, а також закликали інші повстанські групи приєднатися до цього договору.

Коментар:

Неможна нікому применшувати важливість лиха, яке спіткало народ Шаму… і ці збитки, випробування і страждання, які спіткали вас, перевершують гори; невір’я з усіх сторін з вищиреними зубами оскаженіло накинулося на вас і на Іслам, на основі якого ви вийшли і над встановленням якого домовилися між собою, піднявши стяг Посланця Аллаха, мир йому і милість Аллаха…ви приголомшили увесь світ своєю благословенною революцією…хіба колишній директор Центрального Розвід. Управління (ЦРУ) США, Майкл Хейден не говорив, що перемога Президента Башара Асада у Сирії буде «кращим з трьох сценаріїв, оскільки дуже-дуже лякаюча ситуація з кожною хвилиною стає усе більш зловісною»?

Ви відкинули Сирійську національну коаліцію, штучно створену Америкою, тому що ви усвідомлюєте, що вона була створена щоб стати пильним оком, яке спостерігатиме за тим, що відбувається на землі всередині Сирії, щоб вона була єдиним представником і режимом, що каже від імені повстанців чи від імені сирійського опору, і усе це для того, щоб за допомогою цієї коаліції пройшло те, що покладено на неї від її спонсора, який продовжує оточувати її і сам по собі є одним з її членів, що є для цього спонсору гарантом того, що революція у Сирії не буде ісламською, щоб поцупити її, як було поцуплено революції до неї у Тунісі, Лівії, Єгипті та Ємені…

Америка не припиняє тиснути усією своєю вагою і використовувати кожного свого агента і кожний свій папір, допоки не буде готова встати проти цієї революції так, щоб сини цієї революції залишилися в розгубленості і нерозумінні, після чого спалить папери у них на очах, папери які вони довірили їй, щоб їх спіткав відчай і вони втратили віру у свої ісламські батальйони, буде з ними покінчено і вони зледащать і будуть вдоволені існуючим положенням справ…на жаль Америка говорить, що ви підписалися під цим актом, який є американським вивертом… Воістину, яку б допомогу ви не прийняли ззовні, це буде допомогою вашим ворогам, якщо цей ворог досяг успіху у тому, щоб ви підкорилися його проектові і зобов’язалися дотримуватися його умов. Умови ваших ворогів не будуть у ваших інтересах, не будуть в інтересах вашої революції, не будуть в інтересах тих перших щирих гасел («вона для Аллаха, вона для Аллаха»), (Предводитель наш назавжди, наш пан Мухаммад). Таким є цей документ і таки є цей шлях.

Що ж стосується шляху прийняття зустрічей з регіонами, країнами і взаємодії з ними, то це падіння у сіті невірних колонізаторів і відсутність розуміння реальності в істинних цілях цих регіональних та міжнародних сил, а також тих сил, які пхнули свого носа у Шам і справи його мешканців, прикриваючись гаслами про права людини і займання позиції народу Сирії, усіма тими брехливими гаслами, які не піддаються розуму.

Моє послання до батальйонів, які підписали «устав військової честі»: Воістину, ви повинні розуміти, що цей устав відкидається шаріатом, відкидається народом і він є вогнищем, яким Америка хоче спалити вас, щоб ви втратили свої позиції у цій благословенній революції…тому не втрачайте того, чого досягли, не дозвольте себе унести цим отруйним планам і поверніться до уставу, який любить Аллах Святий і Великий і любить його наш очільник Мухаммад, мир йому і милість Аллаха. Не приймайте нічого в обмін встановлення Ісламської держави, яка правитиме за Книгою Аллаха і сунною Його Посланця, мир йому і милість Аллаха. Ця Держава відсікатиме руки ненависників і жартівників, держава, яка поверне мусульманам міць і славу.

І моє послання Америці, голові невір’я та лицемірства і тих, хто виказує грубість з її подачі: воістину, ми як мусульмани упевнені, що перемога лише від Аллаха Святого і Великого, і що Він обіцяв її нам, а Він не порушує Своїх обіцянок. Ми упевнені, що ваша методика зіштовхнеться з перепоною усвідомлення реальності, яке неухильно зростає серед мусульман що стосується рішення їх спільних проблем, а також того, що стосується тих справ, які ви виплекали у країнах мусульман, які допомагають вам у вашій огидній політиці, також стосовно ваших злісних планів… Бій триває між реальністю і маревом, між істиною і брехнею, але істина переможе як би не уявляла собі брехня, що вона є вирішальною силою.

وَإِن كَادُوا لَيَفْتِنُونَكَ عَنِ الَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ لِتَفْتَرِيَ عَلَيْنَا غَيْرَهُ ۖ وَإِذًا لَّاتَّخَذُوكَ خَلِيلًا

«Вони мало не відхилили тебе від того, що Ми дали тобі в одкровенні, щоб ти вигадав про Нас дещо інше. Ось тоді ти став би їх улюбленцем» (17:73)


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умму Анас аль-Макдісійя
24 Раджаб 1435 р.х.
23.05.2014

Головне меню