Жертви і свідомість Умми

Новини та коментарі
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Новина:

Видання «aljazeera.net» повідомляє новину під заголовком «Вбивство 25 осіб через зруйнованої будівлі від скинутих бомб в Алеппо».

Кореспонденти «аль-Джазіри» повідомляють про мінімум 25 загиблих осіб унаслідок зруйнування житлової шестиповерхової будівлі у районі Бустан аль-Каср в Алеппо. Будівля зруйнувалася у результаті невпинних атак з повітря бойовими літаками, які скидали бомби на протязі двох днів у районі Західної частини міста Алеппо.

Кореспондент «аль-Джазіри» Амр Халабі повідомляє про  те, що район Бустан аль-Каср на протязі двох днів піддається, так само як й інші жилі квартали західного Алеппо, масованим ударам з повітря. Одна з бомб сьогодні зранку потрапила на житлову шестиповерхову будівлю, зрівнявши її з землею. Це привело до загибелі принаймні 25 осіб і десятків поранених за оцінками рятівників.

Кореспондент повідомляє з місця події, що рятівники досі намагаються визволити більше семи родин з-під завалів, вказуючи на повільне просування операції з порятунку у силу відсутності у рятівників чимало необхідних інструментів та обладнання.

Також кореспондент повідомляє, що атаки з повітря привели до руйнування й іншого житлового будинку у цьому самому районі і часткового зруйнування сусідніх багатоповерхових будівель. Атаки режиму з повітря тривали на протязі усієї ночі і на інші жилі квартали – аль-Майсар, аль-Катраджи, Баїдайн, Дувар аль-Джандуль.

Коментар:

Не уперше бачити наслідки руйнувань, які за собою залишає злочинець Башар. І не є новиною те, що усі країни невір’я надають підтримку Башарові як таємно, так і демонстративно. Усе це з причини своєї ненависті до Ісламської умми, заради того щоб поставити її на коліна на догоду своїм інтересам і прибрати її від правильного шляху, яким є виконання Шаріату, шляхом встановлення другого праведного Халіфату, основаного на методі пророкування.

Також не ново бачити, як Умма загалом і сирійська революція зокрема до сьогоднішнього дня продовжує стійко утримувати позиції за допомогою і за заступництва Аллаха Всевишнього. Так само не ново бачити кількість жертв, які приносить Ісламська умма, якщо б половина цих бомб або четверть, ні, навіть десята частина випала б на долю будь-якого іншого народу, він би прогнувся, змінив би свій курс і одразу ж прийняв би вимоги своїх ворогів. Так само не ново бачити, як бомбардуванням передують і за ними слідують політичні змови, не останньою з яких став так званий злощасний «революційний пакт».

Але, сьогодні новиною, яка заслуговує на увагу стало те, що під ногами колонізаторів стала горіти земля у Шамі та Іраку. Також вона стрясається як у Єгипті, Тунісі, так і в інших країнах. І це результат процесу свідомості, визволення, розвитку і пожертви. Що змушує народи західних країн говорити про це, якщо б не застосуванням сили проти них. Як це раніше мало місце у Британії, Франції, Америці та Італії, доходячи до кровопролиття і десятки, сотні жертв на вулицях і площах.

Завжди у середі Умми знаходилася маріонеткова сила, якою переважно грав колонізатор у наших країнах і витрачав як утилізований матеріал в інтересах колоніалізму. Ця сила виражена у поборниках націоналізму – арабського, турецького, пакистанського, індонезійського тощо. А ким же іще є прибічники баасістської партії у Сирії та Іраку, прибічники патріотизму у Палестині. Але сьогодні Умма стала учасником, на якого стали вказувати пальцем, виниклого конфлікту і політичних процесів загалом. Їй нічого не залишається, окрім як звернутися до свого щирого, свідомого, політичного керівництва, щоб воно взяло Умму за руку і рушило до перемоги і утвердження, щоб Умма змогла почати пожинати плоди своєї боротьби під початком нового керівництва. Ісламська умма на сьогоднішній день, а разом із нею й Хізб ут-Тахрір знаходяться перед великим викликом у справі реалізації проекту другого праведного Халіфату на розвалинах маріонеткових, зрадницьких і залежних держав. Америка з усіма іншими країнами світу використовують усі можливі засоби, щоб виступати проти усього цього, в уникнення негативних наслідків. Всевишній Аллах говорить:

    يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿٣٢﴾ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Але Аллах не допустить цього і завершить розповсюдження Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим. Він – Той, Хто відправив Свого Посланця з вірним керівництвом та істинною релігією, щоб піднести її над усіма іншими релігіями, навіть якщо це ненависно багатобожникам» (9:32,33).


Спеціально для радіо центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Ісра
30 Раджаб 1435 р.х.
29.05.2014 р.

Головне меню