Зізнання ЦРУ у черговий раз доводить, що воно не дбає про життя і безпеку мусульманських дітей

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина:

19 травня 2014 багато інформаційних агентств, включаючи Ассошиейтед Пресс (АР), Сі-Бі-Ес (SBC) і Гардіан, повідомили про те, що високопосадовець Білого Дому запевнив деканів відомих американських шкіл суспільної охорони здоров’я у тому, що ЦРУ більше не буде поводити програми щеплення у якості прикриття розвідувальних операцій. Спецслужби використали дану хитрість перед проведенням рейду з упіймання Усами бен Ладена у 2011 році, під час якого його було вбито. Минулого тижня Головний радник президента Барака Обами по боротьбі з тероризмом Ліза Монако написала 13 деканам шкіл суспільної охорони здоров’я про те, що ЦРУ погодилося, що більше не буде використовувати програми щеплення або робітників у розвідувальних цілях. Спецслужби також погодилися не використовувати генетичні матеріали, отримані за допомогою таких програм.

Коментар:

ЦРУ нарешті визнало, що використовувало програму щеплення від поліомеліту у країні у якості щита, щоб приховати свої огидні задуми проти суверенітету Пакистану. Здоров’я і безпека мусульманських дітей нічого не значать для найбільшої у світі капіталістичної демократичної країни США, єдиною метою якої є захист своїх власних національних інтересів. Усе це також довело, що США не щирі у своїх так званих заходах із ліквідації полеомеліту у Пакистані, Нігерії та Афганістані, про що було відкрито заявлено у відвертому зверненні Обами у 2009 році, адресованому мусульманському світові. у тому, що випадки захворювання поліомелітом зросли з моменту організації кампаній з ліквідації поліомеліту під стягом Всесвітньої організації охорони здоров’я. Згідно з повідомленням організації охорони здоров’я, Пакистан був єдиною країною з високим ендемічним рівнем полеомеліту, кількість нових випадків якого зросло у 2012 році. На долю Пакистану випадало більше однієї п’ятої частини усіх випадків захворювання на полеомеліт, зареєстрованих в усьому світі у 2013 році. Як може країна, причетна до вбивства тисяч мусульманських дітей в усьому світі, в Афганістані, Іраку і північних регіонах Пакистану, а також країна, яка є мовчазним посібником вбивств у Сирії, Бірмі, Нігерії та інших місцях, вважатися доброзичливим помічником у справі дбання про здоров’я тих самих мусульман, яких вона має намір знищити?

Окрім цього, було повідомлено про чисельні випадки у Пакистані, коли діти помирали одразу після щеплення через завершення терміну придатності вакцини або через зберігання даних вакцин у неналежних температурних та санітарних умовах, що лише підтверджує необхідність влади і держави, які щирі у відношенні мусульман і дійсно дбають про справи мусульман, чоловіків, жінок і дітей. Поки мусульманські правителі сліпо дотримуються порядку денного своїх іноземних хазяїв, інциденти, подібні до використання програм охорони здоров’я задля безпеки західних інтересів, відбуватимуться і далі. Халіфат є єдиною державою, яка приділяє першочергову увагу здоров’ю, безпеці і захистові своїх власних громадян і не дозволяє будь-яке іноземне втручання у свої справи. Лише Халіфат може захистити мусульманських дітей, отже, усі зусилля повинні бути кинуті на його найскоріше відновлення. Аллах ﷻ сказав:

((يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ))
 
«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є один із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей». [Аль-Маїда: 51]

Також, Абдуллах ібн Дінар передає від Абдуллаха ібн Умара, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

«Кожний із вас пастир і кожний з вас відповідальний за свою паству. Правитель є пастирем і несе відповідальність за свою паству (за державу)». (Бухарі)


Написано для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умм Мусаб членом Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
26 Раджаб 1435
 2014/05/25

Головне меню