Високий рівень жорстокого поводження з дітьми є одним з плодів тиранії ліберально-капіталістичної системи демократії

Новини та коментарі
Друкарня

 بسم الله الرحمن الرحيم

Новина:

31 травняя, The Malay Mail online та багато інших газет повідомили про викрадення 2-річної дівчинки Сіті Софії Емельди у Малайзії. Софію викрав чоловік і через декілька годин її було знайдено обезголовленою на березі ріки Кланг. Система відеоспостереження у торговельному комплексі Kota Raya в Пуду зафіксувала і показала можливого підозрюваного та дівчинку через три години після її зникнення з-під нагляду матері, якою є 32-х річна Сіті Салмі. За словами поліції, жінка є бездомною і безробітною, у четвер вона відправилася зі своїми друзями прогулятися по торговельному комплексу. Близько 8 годин вона пішла до туалету, залишивши Сіті Софію з чотирма своїми друзями. Коли вона повернулася через п’ять хвилин, дівчинки вже з ними не було. Підозрюваний був засуджений за декілька злочинів, включаючи злочини, пов’язані з наркотиками. Він був визволений зі в’язниці Каджанг усього кілька місяців тому.

Коментар:    

Іще один випадок викрадення дітей із жахаючим кінцем у черговий раз виникає у Малайзії. Цю невинну дитину було викрадено і ледве не зґвалтовано, а потім звіряче вбито. Безсумнівно, даний випадок є вкрай огидним через те, що вважається не просто звичайним викраденням, а статевим злочином у відношенні дитини. Підозрюваний викрав дівчинку, потім затягнув її до кущів щоб зґвалтувати. Свідок заявив, що злочинець намагався її зґвалтувати, але, виявивши присутність людей, вбив дитину за допомоги керамічної плитки, потім стрибнув у ріку, намагаючись втекти.

Нажаль, жорстоке поводження з дітьми у Малайзії відбувається усе частіше і частіше. Факторами, що впливають на частоту подібних випадків, є більш широке розповсюдження порнографічних фільмів, які у справжній час легкодоступні. Усе це частково є наслідком принципу свободи власності, яка застосовується в демократичній капіталістичній системі і дозволяє подібній мерзоті вироблятися і продаватися заради прибутку. Іще одним фактором є розповсюдження лібералізму з його значенням сексуальної свободи у цій країні, яка бере свій початок із Заходу і закликає індивідів задовольняти свої інстинкти у відповідності з їх бажаннями. Окрім цього, у цій країні було ухвалено крихку систему штрафів, з причини якої колишні ув’язнені як і раніше не бояться скоєння злочинів, навіть якщо вони щойно були випущені з в’язниці.

Для того щоб вирішити проблему жорстокого поводження з дітьми, застосування діючого законодавства у межах цієї системи не є достатнім. Усе тому, що очевидним була неспроможність даних законів вирішити подібні проблеми. Всебічно вимагається виконання Ісламської системи, щоб повністю загнуздати їх. Застосування Ісламської системи дозволить звести до мінімуму навіть найдрібніші фактори, які можуть викликати виникнення статевих злочинів, а також інших порочних сексуальних вчинків. Цього вона доб’ється за допомогою прямої заборони порнографії і будь-яких інших дій, що сприяють сексуалізації суспільства або заохочують будь-які відносини поза шлюбом. Це паралельно створює атмосферу богобоязливості і благородних цінностей у суспільстві. Однак якщо люди досі скоюють подібне, то Ісламська система штрафів (укубат) буде тим оплотом, який може захистити суспільство. За допомогою здійснення жорстокого, суворого покарання у відношенні злочинців з метою забезпечення того, щоб вони не повторювали подібних дій, а також щоб інші не слідували їх прикладу.

Тому, загнуздання жорстокого поводження з дітьми і збереження суспільства від статевих злочинів може бути реалізоване лише за допомогою усунення системи та ідеології світської ліберальної демократії і заміни її на всебічне виконання Ісламського шаріату у затінку системи Халіфату.


Написано для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Сумайєю Аммар
Членом Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
09 Шаабан 1435
 2014/06/07

Головне меню