Праця дітей-сирійців у Йорданії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Агентство Sky News повідомляє, що більше 60 тисяч сирійських дітей віком до 18 років працюють у Йорданії, посилаючись на дані міжнародних організацій по боротьбі з дитячою працею, і, як показують дослідження, більшість цих дітей – біженці-сирійці.

Коментар:

Напрошується питання: чому ці діти працюють?

Хіба їх родини не покривають їх потреби, що вони вимушені працювати?

Коли мусульмани втратили свого істинного опікуна, який дбає про їх справи, втратили свою державу, яка опікується їх справами, і став їх ворог опікуватися їх справами, нав’язав їм ідею і метод капіталізму, який не опікується справами людей, нав’язав їм режим, вироблений людським інтелектом, стали мусульмани як сироти за столом. У капіталістичному суспільстві люди стали такими, що той, хто працює – той їсть, а хто не працює, той помирає з голоду.

Через війну у Сирії безліч мусульман почали зриватися зі своїх місць і стали біженцями на землі Ісламу, стали біженцями у своїх братів по Ісламу через закон розділення кордонів Сайк-Піко, опинившись у повній залежності від міжнародних гуманітарних організацій, стали залежними від подачок християн. Немає сили і могутності, окрім як у Аллаха!
Тому діти працюють.

О мусульмани! Воістину, лихо мусульман у їх регіональних правителях та режимах. Хізб ут-Тахрір закликає вас очиститися від цих систем, встановити шаріат Аллаха, встановити державу Халіфат, обрати Халіфа мусульман, який дбатиме про справи мусульман тим, що правитиме за шаріатом, відштовхуватиме від них агресорів, поверне їм їх вкрадене майно, нагодує голодних, вилікує хворих і допоможе слабким.

Чи розумієте ви?


Спеціально для радіо центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Мухаммад Халіфа
19 Шабан 1435 р.х.
17.06.2014 р.

Головне меню