Постійні вибори не приносять нічого окрім краху і розорення Заходу у порівнянні з проектом великої Умми

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

У своїй статті, оприлюдненій у «Гардіан» Йєн Блек, редактор близькосхідних справ пише, що головний напрям і настрій у Єгипті та Сирії підтверджують той факт, що реальність вимагає більшого, ніж просто вибори для утворення демократії. Автор вказав на явні міжнародні суперечності у відношенні підсумків виборів у двох країнах, і те, як Сполучені Штати, Великобританія та Франція поквапилися привітати Абдель Фаттаха аль-Сісі у Єгипті після того, як було офіційно об’явлено результати голосування. У той час як вони ж не визнали сирійські вибори, назвавши їх знущальною імітацією виборів, призначених для зміцнення позицій президента Башара аль-Асада всередині і ззовні, і утворити думку про те, що будь-яка мирна домовленість буде у відповідності з його умовами. Інші ж країни-союзники Сирії, наприклад, Росія, Іран, Венесуела визнали вибори Башара на основі даних, переданих їх спостерігачами.

Коментар:

Захід не припиняв будувати змови проти ісламської Умми, з того моменту як мусульманські армії постукалися до них, захопивши їх форти та фортеці, які вважалися ними неприступними, так Умма прибрала перешкоди між народом і Господом, і тоді люди почали приймати релігію Аллаха:

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا

«коли ти побачиш, як люди натовпами звертаються у релігію Аллаха» (110:02)

І те саме відчула Америка в арабській весні «скромній», яка була всього лише першою спробою визволення від ярма багаторічної тиранії, однак це стрясло західні уряди і вони показали свої істинні ненависні обличчя, з якими вони стали будувати підступи проти повстання Умми, яке є початком повені, яка змете на своєму шляху будь-який вплив заходу і встановить головування Ісламу, за допомогою Аллаха.

Із цих змов наприклад те, що вони зірвали революцію в Тунісі іще зародком, коли Європа у спішці вивезла свого агента Бен Алі у пустелі Аль-Сауда. Потім Америка у революції Єгипту у здивування, пожертвувала Мубараком, її дешевим слугою, вона позбавилася від нього і посадила його у клітку злочинців. Таким шкідливим і зловмисним шляхом вони діяли далі, поки їх не приголомшила революція Шаму, як зруйнувала усі їх фортеці, які вони вважали неприступними, і це розкрило їх фальш та брехню, і зганьбило їх перед усім світом. Однак Захід як і раніше бореться проти Ісламу і мусульман, не дивлячись на слабкість своїх інструментів і впливів мізерних можливостей.

І ось Америка знову відкрито ставить у Єгипті свого явного агента, якого вона виховала у колі євреїв та масонів, годуючи його отруйним єврейським молоком, поки він не став інструментом у її руках, інструментом вбивства і приборкання революції Єгипту, у якій усе іще палає вугілля під попелом. Америка принижує Умму з фальсифікаціями результатів виборів, які проходять і в нашій країні, і ми знаємо як вони проходять. У Сирії ж, після брудної гри у Женеві, яка була чудово зіграна для коаліції, вона іще раз зіграла на президентських виборах, результати яких відомі заздалегідь, оскільки вони іще успадковані тираном від батька тирана, 99,9%, але тут вона спустила їх до 88,8%, і таким чином вона зміцнила плюралізм та демократію, підтвердивши принцип передачі влади!

Ці ігри вже не обдурять мусульман, хоча і є жаби, які ще квакають, звиклі до далекого від Ісламу життя у приниженні, однак вони у рахунок не беруться і нічого не варті, вони ніяк не впливають у процесі радикальних змін, до яких прагне ісламська Умма.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії Хішам аль-Баба
20 Шабан 1435 р.х.
18.06.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_37054

Головне меню