Роберт Фіск: Ісламський Халіфат в Іраку та Сирії вже народився

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Письменник Роберт Фіск говорить, що Ісламський Халіфат в Іраку та Сирії вже народився. Його виконали, нехай і тимчасово, бойовики аль-Каїди, які не визнають географічних кордонів між Іраком та Сирією, Йорданією та Ліваном, - передає ВВС.

Фіск вважає, що захоплення бойовиками «Ісламської держави в Іраку та Шаму» (ІДІШ») міста Мосул підтверджує крах розділення території, введеного договором Сйкс-Піко після Першої світової війни, - оприлюднила ВВС на своєму сайті.

Коментар:

Невірний Захід-колонізатор усвідомив факт наближення встановлення держави Праведний Халіфат, і що він вже не за горами…А це означає кінець епохи підкорення Заходу і кінець його домінування в мусульманському світі. Революція Умми в Шамі зіграла велику роль у прискоренні темпів і збільшенні надії на появу цього великого малюка, що здавило шию силам зла на чолі з Америкою. Саме тому вона працювала і продовжує працювати для зриву появи цього малюка, чудово використовуючи у цьому різноманітні плани та сатанинські способи. Однак вона провалилася і залишилася у програші, коли усвідомила провал процесу зриву. Тоді вона вдалася до хитрого політичного кроку, метою якого було спотворення форми і змісту майбутньої системи Халіфату у надії, що мусульмани не захочуть підтримати цей великий проект, дякуючи чому вона покаже неспроможність будь-яких інших майбутніх систем та режимів. І в той самий час підбурювання західних систем і народів проти ідеї Халіфату, зображуючи його відсталим і регресивним режимом шляхом проливання світла на негативні сторони, які практикуються деякими реакційними Ісламськими групами, проводячи їх через висвітлення у ЗМІ.
Для втілення цих хитрих планів Америка та Захід використовують сатанинські заходи, що проводяться їх політичними, військовими і розвідувальними службами за сприяння їх союзників, маріонеток і невігласів серед організованого та низового лідерства, усе одно – свідомо чи несвідомо. Найбільш яскравими з цих способів для спотворення системи Халіфату є:

1  сіяння чвар серед ісламських мазхабів у районах, захоплених деякими озброєними групами, щоб показати неспроможність Ісламської системи в утворенні союзу Ісламських правових шкіл у горнилі Халіфату, а також підбурювання прибічників цих шкіл продовжувати цей ненависний міжмазхабний конфлікт..

2 – розповсюдження міжрелігійної та міжгрупової смути серед мусульман і немусульман у тих районах, і сіяння страху серед мусульман, щоб спонукати їх встати проти Ісламської системи і прийти до Заходу за його допомогою для відновлення прав перед правлячим «Ісламським» режимом.

3 – інформаційна блокада про існуючу тиранію, націлену на формування громадської думки в Уммі проти системи Халіфату.

4 – зосередженість Заходу на виявленні применшення системи Халіфату у відрізанні руки крадію перед екранами камер, чи бичування за перелюбство, або страта людини за підозру у віровідступництві, - оскільки в усьому цьому мається негативний вплив, що забезпечує залякування людей від справедливої божественної системи, втілюваної у Халіфаті – володарі відмітної турботи над громадянами.

5 –  атака справжнього Ісламського проекту ідейно та політично, а потім і у військовому відношенні під приводом використання ним «нелюдських методів», як це описує Захід у надії повного викоренення цього проекту.

6 – спроби Заходу ізолювати Ісламський проект всередині народу заради його послаблення, а потім і повної його ліквідації.

І нарешті, Роберт Фіск усвідомлює суть історичного повороту, свідком якого і є Ісламський світ. Він також усвідомлює, що немає жодної культурної альтернативи прогнилим зрадницьким режимам у регіоні, окрім Ісламської альтернативи в обличчі держави Праведний Халіфат за методом пророкування, безпека якого стане забезпечуватися мусульманами, а його рішення будуть суверенними та незалежними. Ця держава виконуватиме Іслам  водночас і всебічно, несучи факел заклику до інших народів. Вона стане керувати великим Ісламським проектом на чолі з праведним Халіфатом, який заповнить землю справедливістю, після того як вона була заповнена тиранією.

Ми просимо Всемогутнього Аллаха дарувати перемогу Ісламу, носіям його заклику, що б’ються за нього і його прибічникам, як і просимо Його дати нам можливість присягнути нашому аміру Атауллаху Абу ар-Рашта у якості халіфа мусульман у найближчому майбутньому у центрі дому Ісламу! І це не важко для Аллаха.


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір    20 Шабан 1435х.
Абу Басіль    18/06/2014

Головне меню