Міжнародна схема розділу Іраку

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Хізб ут-Тахрір випустив прокламацію про поточну ситуацію в Іраку на сторінці медіа-офісу Хізб ут-Тахрір, а також на сторінці аміра Хізб ут-Тахрір Ата ібн Халіля Абу ар-Рашта, де розкриває міжнародний план із розділу Іраку.

Коментар:

Воістину, той, хто йде першим не бреше своїм послідовникам! Хізб ут-Тахрір дає вам щиру настанову, і, слідуючи своїм традиціям, він стежить за політичними подіями, які відбуваються у світі. Хізб ут-Тахрір стежив і стежить за тим, що відбувається останнього часу в Іраку і розкриває план із розділу Іраку, очолюваний Америкою, за якою на колінах повзуть її союзники та послідовники. І зовсім не дивно, що стосується Америки, але дивно те, що народ Іраку прагне розділити і розчленувати Ірак своїми руками.

Амір Хізб ут-тахрір задається питанням про те, що ці події були очевидними, однак міжнародна  реакція не була на рівні цих подій. Адже заяви політиків були розважливими і не відповідали величині того, що відбувається. Дехто з них обрушився з докорами на адресу сирійської кризи, інші пояснили це пригнобленням прав сунітів в Іраку, треті пов’язали це зі свавіллям Малікі і так далі. Усе це говорилося раніше і нічого нового ми від них так і не почули! Таким чином, ці події не отримали адекватної міжнародної реакції,що наводить на думку про те, що те, що сталося було скоординоване, або що діючі гравці на політичній арені заздалегідь знали про те, що повинно буде статися.

Потім Хізб ут-Тахрір приводить у прокламації докази та факти з політичних заяв, які свідчать про існування змови з метою розділити Ірак.

Потім Хізб ут-Тахрір нагадує, що план із розділу Іраку, який Америка запустила, був створений не у початку окупації, а задовго до неї, коли ввела заборону на повітряні польоти над північчю Іраку у 1991 році, що перетворило регіон Курдистану на щось, подібне до окремої держави. І коли Америка окупувала Ірак у 2003 році і американський наглядач в Іраку Бремер утвердив конституцію, що несе у собі насіння розділу Іраку, і тоді відкрито почалася риторика щодо етнічно-конфесійних (мазхабних) квот в уряді.

Потім Хізб ут-Тахрір звернувся до народу в Іраку, закликавши мусульман загалом, потім арабів, курдів, сунітів, шиїтів, потім звернувся до усіх жителі Месопотамії, попереджаючи їх про небезпеку слідування цьому підступному планові і слідування за Америкою та Європою. Адже вони не надають вам жодного значення. Навпаки, вони своїм нутром бажають того, щоб вас спіткала загибель, щоб в Іраку з’явилися три утворення, з’єднаних одне з одним рваною ниткою у формальній державі, яка у подальшому буде розчленована.

Потім Хізб ут-Тахрір перестерігає жителів Месопотамії про те, що ця справа не виправиться, поки ви не повернетеся до своєї першозданості, а саме – до правління тим, що ниспослав Аллах, і джихаду на Його шляху… Тримайтеся за верв Аллаха і обірвіть зв'язок з ворогами Аллаха…Припиніть ототожнювати себе з етнічними та мазхабними найменуваннями, а краще дотримуйтеся того імені, яке нам дав всевишній Аллах:

هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِينَ

«Він (Аллах) нарік вас мусульманами» (22:78).

Так, воістину, це Хізб ут-Тахрір і воістину, той, хто йде першим не бреше своїм послідовникам! Хізб ут-Тахрір дає щиру настанову Уммі в Іраку. Чи знайдеться той, хто відповість йому?
 
Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Мухаммад аль-Халіфа
26 Шабан 1435 р.х.
24.06.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_37233

Головне меню