Світ зустрічає Всесвітній день біженців з чисельністю у 50 мільйонів біженців

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Щороку 20 червня з нагоди Всесвітнього дню біженців увага всього світу спрямована на тяжке положення біженців, які були вимушені залишити свої оселі через конфлікти або стихійні лиха.

З нагоди цієї дати Верховний комісар ООН зі справ біженців проголосив у звіті, що число біженців у світі у результаті війн та насилля перевищило 50 мільйонів – це уперше з моменту завершення Другої світової війни.

За даними УВКБ, число вимушених переселенців, переміщених всередині своєї країни або утікачів до інших країн через війни та насилля, досягло до кінця 2014 близько 51200 тисяч біженців.

Коментар:

Чи дійсно це радість, яку світ відзначає великою кількістю біженців? Або ж капіталістична ідеологія вітає світ з 50 млн. біженців? Або ж нинішній президент США отримує Нобелівську премію за кількість біженців у світі? Або ж він буде внесений у Книгу рекордів Гіннеса? Який сором і ганьба спіткає правителів Ісламського світу, коли буде сказано що більше 90% біженців складають мусульмани? Яку відповідь вони будуть тримати перед Господом у день звіту за упущення мусульман у відношенні до їх братів, які були вимушені залишити свої оселі, або були виселені, або вигнані? Яким є ваше положення, о раби Аллаха, коли вас запитають про ваших зґвалтованих, вигнаних, виселених сестер? Де мужність, де благородність, де великодушність, щедрість? Де допомога нужденним, де допомога подорожньому, де допомога відірваному від свого майна? Усім цим араби пишалися у доісламський період, так що ж стало з вами після того, як Аллах вшанував вас цією релігією, а ви стали наче сироти на застіллі злодіїв?! Де ж ви, о володарі сили і захисту перед Ісламською Уммою?! Як ви можете дивитися на ваших сестер і їх дітей на кордоні під відкритим небом без їжі, одягу та житла, які стоять в очікуванні БАПОР (Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям та організації робіт) або Червоного хреста, щоб врятувати їх. Невірні – вони є причиною їх лих. БАПОР та Червоний хрест знаходяться позаду переселення наших сестер та їх дітей. Це вони – невірні – ті, хто зруйнував оселі, вбив дітей і старих людей, жінок, а потім приходять ці та інші агентства так званих міжнародних інститутів, наче вони і є рятівники та помічники!! Правою рукою знищують оселі, а лівою годують дитину. А Всевишній Аллах говорить:

وَلا تُؤْمِنُوا إِلا لِمَنْ تَبِعَ دِينَكُمْ

«Вірте лише тим, хто послідував вашій релігії» (3:73)

Питання біженців у світі з найгірших, оскільки сучасні правові системи ставлять відмінність між одним братом та іншим, між батьком та сином тощо. Це проблема, від якої більш за все страждають мусульмани, починаючи від Палестини до Афганістану й Іраку, до Боснії й Герцеговини та Косово, до Судану і Сомалі, до М’янми та Центральної Африки, і так далі.

Однією з причин страждань світу є те, що він керується наддержавою, яка зобов’язала народи уставами несправедливої організації і Радою міжнародної безпеки, які контролюються кількома країнами. Саме ці держави, з причини присутності яких та їх амбіцій розв’язуються війни між країнами та однією державою, де повстають міжплемінні, кланові та міжрелігійні чвари, а також громадянські війни у багатьох країнах.

ООН. Колоніалізм – це метод розповсюдження капіталістичної ідеології, і саме з причини колоніалізму виникає проблема біженців. Саме тому ефективне лікування так званого питання біженців полягає в усуненні колоніальних держав. А позбавлення всього людства від брехливих ідеологій полягає у зміні понять народів, і їх підбурювання проти ООН та Ради Безпеки ООН. Тому необхідно, щоб люди розуміли реальність міжнародної ситуації, і що наявність бідності, невігластва і біженців пов’язана з наявністю міжнародного положення контрольованого колоніальними державами, яких турбують лише їх інтереси. А так звана демократія не існує в реальності. І саме під приводом демократії та її розповсюдження наддержави колонізують решту світу.

Тому ми заявляємо, що лікування питання біженців в усьому світі полягає в утворенні наддержави на основі правильної ідеології. І дійсно, лише правильна ідеологічна держава – держава Ісламського Халіфату – лише вона здатна вивести усе людство від гніту і бідності капіталізму, який встановлює для кожного зла день. Так, капіталізм встановив Міжнародний жіночий день, оскільки жінка принижена в капіталістів. Він встановив Всесвітній день дитини, оскільки вбивство дітей, зґвалтування і переселення з атрибутів капіталізму. Тому ці капіталісти і вигадали день для біженців, день для робітника, викладача, студента і так далі…

Нарешті, держава Другого Праведного Халіфату вже близько, з волі Аллаха. І вона вдарить залізним кулаком по руках кожного гнобителя.  Ми кажемо, як сказав Абу Бакр у своєму вислові: «Слабкий серед вас – сильний переді мною, поки я не поверну йому його право, якщо на те буде воля Аллаха. А сильний серед вас слабкий переді мною, поки я не заберу у нього чуже право, якщо на те буде воля Аллаха».


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір    26 Шабан 1435х.
Абу Джаля    24/06/2014

Головне меню