Засідання змовника-гнобителя і невірного ненависника

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

В оманській столиці Маскат відбулася трибічна зустріч за іранською ядерною програмою. Боки переговорів представляли міністр закордонних справ Ірану Мухаммад Джавад Заріф, його американський колега Джон Керрі і колишній Верховний представник Європейського союзу із закордонних справ та політики безпеки – Кетрін Ештон. Метою зустрічі була спроба докласти зусилля з вирішення кризи навколо ядерної програми Тегерану, тому як залишилося всього два тижні до моменту спливання крайнього терміну завершального раунду переговорів для досягнення всеосяжної домовленості з цього питання.

Коментар:

З початку арабської весни ми взагалі не чули голосу держави Оман, а тому дивовижно, що його голос стало чутно зараз, у цей критичний момент для регіону і всього світу. Відомо, що народ Оману ніколи не бачив нічого доброго від свого режиму і свого правителя-тирана Кабуса, тоді що ж казати про сусідні країни?! Відомо також, що Кабус править Оманом дуже давно і пригноблює свій народ, усіляко стежить і шпигує за ним. А тепер, у той час коли хвилі змін розбурхують ісламський світ ( з одного боку), а Захід готується до окупації наших країн (з іншого), у цей самий час збираються сили зла в країні, де править злодій, для розробки проектів, результати яких відомі усім, як і відомо те, чим вони завершаться.

Питання Ірану не виходить за межі образу американського опудала для арабських держав Перської затоки і деяких сусідніх країн. Це питання не підігрівається інакше, окрім як у певні моменти, які підбираються пані іранських правителів – Америкою. Саме вона іноді піднімає його справу, щоб шантажувати сусідні країни, і в деяких випадках – для збуту американських товарів (у тому числі – і зброї), а в інших випадках Америка використовує Іран як прикриття для різноманітних нарад. Невірний Захід на чолі з Америкою чудово знає суть іранської справи й те, як її використати.

Тепер відбувається зустріч європейців, американців та іранців окремо від країн 5+1 (учасники переговорів за іранською ядерною програмою: Росія, Великобританія, Китай, США, Франція та Німеччина) для того, щоб обговорити ядерне досьє Ірану (як вони це стверджують). І в той самий час лунають коментарі тут і там про роль Ірану в сирійському та іракському питаннях і в так званій «війні з організацією «Ісламська держава»». У заявах Вашингтону відмічаються побоювання з приводу втручання Ірану у події, які відбуваються у регіоні, а в останньому – простежується натяк на мусульман (з Іраку, Ірану, Туреччини), які могли б уповноважити Америку для її нового хрестового походу. І навіть ті країни, які насилу знайдеш на мапі (як наприклад Бахрейн та ОАЕ) будуть втручатися у цей процес «боротьби з тероризмом» і співпрацювати зі Сполученими Штатами та Іраном. Усі ці країни будуть допомагати Америці для того, щоб вдарити по мусульманах і ліквідувати їх прагнення до утворення держави, яка стане правити на землі справедливістю Ісламу.

Так, сьогодні часто відбуваються подібного роду підозрілі зустрічі між гнобителем свого народу, змовником проти своєї Умми і між невірними, які ненавидять Іслам і його народ, чиї руки – по лікоть у крові мусульман. Сьогодні вони обмінюються рукостисканням перед камерами, які закарбовують їх взаємні посмішки… З цих зустрічей не вийде нічого, окрім страждань для цієї благородної Умми, яка готується до народження держави Другого Праведного Халіфату за методом пророкування на руїнах престолів цих тиранів. Так, Ісламська Умма впізнала свого ворога і стала протистояти йому, а метою її революцій є підготування того, хто виведе її, з волі Аллаха і Його бажання, з того положення, у якому вона знаходиться, до світла істини й віри в Ісламській Державі.
    

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір       
Абу Юсуф                                                                              
19 Мухаррам 1436
12.11.2014

Головне меню