Послання Обами Хаменеї та сірникова коробка

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

ВВС повідомила, що президент США Барак Обама минулого місяцю відправив секретного листа верховному лідеру Ірану аятоллі Алі Хаменеї, у якому він послався на загальний інтерес США та Ірану у справі боротьби проти бойовиків «Ісламської держави в Іраку та Леванті». Офіційний представник Білого дому відмовився підтвердити або скасувати це повідомлення.

Джош Ернест заявив на прес-конференції у Білому домі: «Я не вповноважений обговорювати приватну переписку між президентом та будь-яким лідером у світі».

Коментар:

Розповідали, що до одного політика та мусульманського вченого з числа жителів Палестини у період британського колоніального мандату у Палестині прийшов посланець з боку англійської адміністрації з листом від їх керівника, якій навчив їх мистецтву збирання за виявлення особистостей, які приймуть пропозицію співпраці з ними, а потім – стануть їх агентами (так зване «сприяння та перетин інтересів»). Коли ж посланець прибув до району, де жив той вчений, він спитав мешканців околиць про цього вченого і його будинок. І, до речі, онук того вченого опинився серед тих, кого англієць запитував з числа мешканців тієї місцевості. Тоді онук сказав посланцеві, що вчений – його дід, і він відведе його до нього. І коли гість прийшов і сів, вчений-політик одразу зрозумів, що це за гість і чого він бажає. Він попрохав онука принести йому коробку сірників і у присутності онука і того посланця цей вчений-факіх та політик спалив листа, навіть не розкривши його!...І на цьому зустріч скінчилася.

Такою є відповідь щирих до їх релігії й Умми тим, хто працює над тим, щоб вбивати, принижувати та грабувати її багатства, тим, хто міняє свою релігію на тероризм або на так званий «поміркований Іслам». Дійсно, цей випадок став уроком для хлопчика, який став вченим після свого діда, і навіть більше того – він став політичним лідером. Він розповів про те що сталося своїм одноліткам і тим, хто політично працює з ним. Адже навіть просто прийняття повідомлення, відкриття його, прийняття запрошень на будь-який захід з боку ворогів Всевишнього Аллаха, Ісламу і мусульман – це майже прийняття сприяння їм. А якщо людина є лідером або політиком, то це навіть не наближення, а повне, сумнівне і таємне сприяння.

Що ж тоді казати про таємне, місяць тому надіслане повідомлення Хаменеї – аятоллі, голові держави і релігійному лідеру!... Невже ви не розумієте? Це – шлях Господа світів у розкритті і викритті кожного, хто торгує цією релігією, щоб добитися бажаного найлегшими і найдешевшими шляхами: шляхом лестощів, сприяння і задоволення ворогів Ісламу і мусульман. І після викриття правителів Ірану і їх партії в Лівані за допомогою безжальних вбивств ними мусульман і розкриття їх суті – ось вона, переписка, яка так само розкриває змову між вбивцями мусульман на самій вершині американської та іранської пірамід, тобто між Обамою та найбільшим релігійним лідером – Хаменеї. І нехай з цього витягне урок кожний, хто торгує Ісламом на догоду ворогам Всевишнього Аллаха, Ісламу і мусульман, адже ці їх відносини тривали більше тринадцяти років, поки не були викриті у засобах масової інформації на очах у свідків, далеких і близьких, усього кілька років тому до цього листа від Обами до Хаменеї. І на цьому ми завершимо своє звернення словами Всевишнього:

وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَيُدْهِنُونَ ٩
«Вони хотіли б, щоб ти був поступливий, і тоді вони також стали б поступливі» (68:9).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір       
Валід Наїль Хіджазат – Абу Мухаммад
24 Мухаррам 1436
17.11.2014

Головне меню