Британія та США видали деяких біженців режимові Асада

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Aljazeera.net повідомляє, що голова фонду «Кейдж-Британія» Муззам Бейг звинуватив британські розвідувальні служби у співпраці з режимом Башара Асада, інкримінувавши їм «приховану депортацію невідомих осіб». Він заявив, що за цим стоять Вашингтон та Лондон, запевнивши, що у нього є докази, які підкріплюють це обвинувачення.

Бейг, який відвідував Сирію у 2012 р. заявив, що «у цей час Захід підтримував опозицію і одночасно видавав біженців режиму Асада, на що маються переконливі докази, які підтверджують це».

Бейг – пакистанець за походженням – підкреслив у своєму інтерв’ю інформаційному агентству «Анадол», що він розмістив для публічного використання інформацію про положення справ у Сирії, яку йому вдалося зібрати під час його перебування у цій країні, відзначивши, що після даного розміщення інформації британська розвідка побажала поговорити з ним про це. Він сказав, що йому висунули чимало звинувачень під час його утримання у в’язниці «Белмарш». Його обвинувачували у «фінансуванні і підготуванні терористів у Сирії і у підтримці тероризму за кордоном». Його посадили в одиночну камеру у блоці з особливо небезпечними злочинцями.

Коментар:

Сирійський режим є фортецею секуляризму у серці ісламського світу, як про це сказав сам тиран Шаму, коли порівняв Сирію з останнім бастіоном секуляризму у регіоні, попереджаючи Захід про небезпеку «ісламського джина», який блукає Шамом.

Захід розуміє положення Шаму і його народу у серці Ісламської Умми, їх тісний зв'язок з Ісламом і готовність жертвувати усім дорогим і цінним для надання допомоги великому Ісламу. І тому він працював над створенням націоналістичного, сектантського режиму, який би вів репресивну політику проти всілякого, хто б ратував за Іслам. Захід працював над створенням такого режиму, який би займався виключно пригнобленням, тортурами та ув’язненням щирих мусульман. Усе це відбувається через страх перед тим, що народ Шаму зможе вирватися з їх пазурів і зможе повернути владу Умми на чисту землю Шаму.

Не дивлячись на те, що сирійський режим спирається у своїх справах на Америку, не дивлячись на виконання ним її планів і на його роботу у її інтересах, нехай навіть Америка і прикривається підтримкою опору та опозиції… Не дивлячись на це, дана обставина не стоїть перешкодою для його співпраці з іншими колонізаторськими режимами Заходу, такими як уряду Британії або Франції, тому як, поза усіляким сумнівом, ці країни домовилися про ворожість до Ісламу і про те, що будуть перешкоджати тому, щоб Ісламська Умма привела Іслам до влади. Відкриття братом Муаззом Бейгом частини того, що відбувається у сфері співпраці між Америкою та Британією (з одного боку) і тираном Шаму (з іншого боку), потягнуло за собою його арешт і судове переслідування з інкримінуванням йому обвинувачення у тероризмі. Усе це було зроблено з метою стерти будь-яку інформацію, яка розкриває змову серед спецслужб західних держав із тираном Шаму.

Воістину, революція у Шамі розділяє людей на два протилежних табори. Вона викриває змови і зради. Ця революція залишиться вогнем зміни, перетворюючи реальність, допоки Аллах не завершить її перемогою, зміцненням Ісламу і знищенням режиму тирана, а також того зла, яке стоїть за його спиною.

Шам залишиться фортецею великого Ісламу, зміцненою цитаделлю, над якою янголи розстилають свої благородні крила. Шам залишиться центром землі Ісламу.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Басіль
24 Мухаррам 1436 р.х.
17.11.2014 р.

Головне меню