Режим Асада має безпосередню вигоду від коаліції, створеної для боротьби з організацією «ІГІЛ»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Міністр оборони США Чак Хейгел у програмі «Чарлі Роуз» на американському каналі PBS сказав: «Режим Асада непрямо виграв від міжнародної коаліції, яка створена для боротьби з «ІГІЛ»», - повідомляє 20.11.2014 з Вашингтону Еркан Уфуджі, кореспондент агентства «Анадолу».

Коментар:

З того моменту, як Америка взялася за формування міжнародної коаліції по боротьбі з тероризмом, або навіть з того моменту, як проголосила про свій намір сформувати цей союз, кожний наділений зором і передбаченням зрозумів, що цей союз створений не для боротьби з тероризмом, а для боротьби з Ісламом і для запобігання його приходу до влади. Також ця коаліція була створена для боротьби з мусульманами і для захоплення їх багатств та ресурсів. Раніше Хізб ут-Тахрір – путівник, який не бреше своєму народові – вже розкрив суть Америки і її брехню, сказавши: «Привід, який приводить Америка для створення коаліції, є нікчемним…

Хіба руки борця з терором не повинні бути чистими від терору, не кажучи вже про те, що не повинні бути джерелом, розсадником та призвідником його?! Хіба вони не повинні бути непричетними до жахливих вбивств і звірячих тортур в Афганістані, в Іраку, в Баграмі, Абу-Грейбі та Гуантанамо? Хіба усі ці злочини – не справа рук Америки? Хіба мусульмани у Бірмі та Центральній Африці не піддаються звірячим вбивствам, які звертають у жах навіть диких звірів з джунглів?! Хіба цей терор не бачить і не чує Америка? Гірше за те, вона сприяє цьому, адже саме зі збільшенням нападок влади Бірми на мусульман своєї країни зросла економічна співпраця між Бірмою та Америкою». Потім Хізб викрив суть відносин між Америкою та режимом Башара, про яку він згадав і яку роз’яснив мусульманам, сказавши: «Хіба не Америка стоїть за масовими вбивствами, які вчинив сирійський тиран? Хіба не Америка керує злочинами у відношенні мусульман приховано і відкрито? Хто ще не зрозумів, що Башар (а до нього – і його батько) був приведений у владу саме Америкою? Хіба не з її схвалення Башар чинить злочини проти всього живого і неживого на своєму шляху, очікуючи, поки Америка підготує альтернативного агента, який буде менш заплямований, ніж попередній, який виконав свою роль – Башар?». Що ж стосується припущення Америки про те, що ця коаліція створена для боротьби з «ІГІЛ», то, спростовуючи цей довід, Хізб ут-Тахрір сказав: «Хіба розсудлива людина повірить у добрі наміри Америки у створенні військової коаліції з більше ніж сорока держав проти озброєного угрупування? Очевидно, що ситуація вийшла з-під контролю, і часу в Америки маскувати свою підступність вже немає».

Хізб ут-Тахрір також розкрив суть цього сатанинського союзу і його цілей, заради яких його було створено: «Колоніальна коаліція Обами, що несе смерть регіонові, спрямована на введення американського впливу через розкриті навстіж двері. Ці двері відчинять правителі-диктатори, які не соромляться ані Аллаха, ані Його Посланця ﷺ, ані віруючих.

Американський вплив намагався увійти через вікна, які потайки відчиняли йому правителі-агенти. Однак сьогодні Америка вирішила увійти крізь двері, які власноручно відчиняють перед нею ці безсовісні правителі. Воістину, коаліція Обами спрямована не на боротьбу з терором, а на утвердження свого панування у регіоні для двох цілей: 1) для того, щоб гарантувати безперебійний грабунок «чорного золота» з цього регіону і його транспортування до американських сховищ; 2) для того, щоб перешкодити єднанню ісламських земель і відновленню Праведного Халіфату за методом пророкування. Америка та її приспішники вважають, що своїми змовами та підступами їм вдасться домогтися цього.

وَمَكْرُ أُولَئِكَ هُوَ يَبُورُ ١٠

«І їх задуми виявляться безуспішними» (35:10).

Саме ці дві цілі прагне реалізувати Америка, а сумнозвісна боротьба з терором – ні що інше, як невдала спроба приховати свої істинні задуми!».

Раніше вже було очевидним те, що Америка, її союзники з невірних країн Заходу і їх агенти з числа мусульманських правителів не збираються для добра, навпаки, у їх зборах – абсолютне зло для Ісламської Умми і її благословенної революції у Шамі. Хізб ут-Тахрір роз’яснив це: «Вони зібралися проти народу Шаму тільки для боротьби з голосними такбірами та вигуками, які проголошують про відсутність преклоніння перед будь-яким, окрім Аллаха, і про те, що народ бажає Халіфату і правління тим, що ниспослав Аллах. Ці скандування такбірів та гасел виявилися громом у вухах цих держав, тому їх і об’єднав страх перед Халіфатом. У результаті вони відкинули за спини свої вигуки про злочини проти людяності, геноцид, жорстокі масові вбивства, права людини тощо. Усі ці слова були виключені з їх словників, а ці дії стали дозволеними у них, або навіть обов’язковими заради недопущення повернення Халіфату, якщо б тільки вони змогли це зробити. Такими є вони сьогодні, і були такими вчора у своїх хитрощах і своїй ворожнечі до Ісламу і його народу:

لا يَرْقُبُونَ فِي مُؤْمِنٍ إِلا وَلا ذِمَّةً وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُعْتَدُونَ ١٠

«Вони не дотримуються у відношенні до віруючих ані родинних, ані договірних зобов’язань. Вони злочинці!» (9:10),

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ

«Ненависть вже проявилася у них на вустах, але в їх серцях криється іще більша ненависть» (3:118).


З усього цього, з нальотів коаліції, яка виливає свою ненависть на громадських осіб, вбиваючи їх, яка обстрілює регіони, контрольовані іншими ісламськими угрупуваннями (а не лише організацією «ІГІЛ», про яку заявила Америка, що коаліція створена, щоб знищити її)… І зі зброї та боєприпасів, які «помилково» потрапляють у розпорядження «ІГІЛ», продовжуючи термін його існування і зміцнюючи його силу. З нещодавньої ініціативи ООН, з якою вийшов Стефан де Містура, і з єгипетсько-російської ініціативи. З боротьби «ІГІЛ» з озброєними угрупуваннями у Сирії, і відсутності прагнення у ньому (в «ІГІЛ») до того, щоб усунути режим Башара… І більше того, із зайнятості коаліцією боротьбою з «ІГІЛ» з одного боку, і їх відстороненості від боротьби з Башаром – з іншого. З міжусобної боротьби всередині озброєних груп після того, як Америка заманила їх брудними грошима Катару, Саудівської Аравії та інших країн…

З відсутності боротьби Америки і її союзників з Башаром, із залишання його один на один із сирійським народом, щоб він усе так само чинив проти них обстріли, вбивства та звірства без звіту… З того, як ненависний Захід доручив продажним ЗМІ проливати світло на «ІГІЛ» і дії коаліції, не звертаючи уваги на масові вбивства Башаром народу Сирії… З усього цього і багато чого іншого стає очевидним для кожного проникливого і не зовсім, що Башар виграв від міжнародної коаліції проти «ІГІЛ» не непрямо, як сказав про це Хейгел, а придбав від неї безпосередню вигоду! І що Америка зберегла Башара, щоб тримати його при владі – якщо зможе – поки він живий, як вона чинила раніше з його палаючим у полум’ї батьком, або тримати його при владі, поки не знайдеться заміни для нього з менш заплямованим та потворним обличчям, ніж у Башара».

У завершення я скажу те, що сказав Господь величі, Всемогутній Він і Всесильний, у Своїй книзі:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنْفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ ٣٦ لِيَمِيزَ اللَّهُ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ وَيَجْعَلَ الْخَبِيثَ بَعْضَهُ عَلَى بَعْضٍ فَيَرْكُمَهُ جَمِيعًا فَيَجْعَلَهُ فِي جَهَنَّمَ أُولَئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ ٣٧

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім шкодуватимуть про це, а вслід за тим вони будуть повергнуті. Невіруючі будуть зібрані в Гієні, щоб Аллах відділив погану людину від доброї, кинув поганих одного на іншого, зібрав їх усіх докупи і помістив у Гієну. Вони будуть тими, хто зазнав збитку» (8:36, 37).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір       
Мухаммад Абд уль-Малік
03 Сафару 1436
25.11.2014

Головне меню