Як може мусульманин вести військовий літак для виконання наказу про вбивство іншого невинного мусульманина?!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

«Йорданські Збройні сили підтвердили у своїй заяві інформацію про падіння літака Королівських ВПС у місті Ракка на півночі Сирії. Літак брав участь у коаліційних операціях і знищенні членів радикальної організації «ІДІЛ». Йорданський пілот-заручник Муаз Софі Юсуф Касаба – лейтенант 26 років – приєднався до збройних сил у якості військового пілота шість років тому. Батько пілота розповів про свого сина з глибоким страхом про його долю і подальше життя. Він сказав що син був удома минулої неділі перед від’їздом по виконанню службових обов’язків, і його родина знала, що їх син був пілотом і брав участь у військових операціях проти «ІГІЛ»».

Коментар:

Після того, як революція Шаму загрузла у боротьбі з Асадом, Америка розв’язала злочинний хрестовий похід на мусульманські країни і потягнула за собою інші країни світу, щоб ті розділили з нею її тягар. Вона вдалася до надуманих причин для створення злочинного альянсу, і тепер він вбиває невинних мусульман у Сирії та Іраку. Усі ці злочинні країни, які беруть участь з Америкою у війні проти мусульман, не ворушилися, коли іудеї-злочинці чинили агресію проти нашого героїчного народу в Газі, як і не поворухнулися, коли американський режим у Дамаску вбивав мусульман сотнями тисяч, використовуючи все, що було у нього під рукою! Однак вони заворушилися під приводом вбивства кількох осіб, загиблих від рук організації «ІГІЛ», хоча до цього ця організація вже вбила багатьох, але вони не почули нашу кров. Ми знаємо, що це – брехливі приводи, за допомогою яких вони бажали зміцнити своїх маріонеток у регіоні – режим Башара, Іран і його партію в Лівані (Хізбалла). А тепер вони беруть участь у боротьбі з революцією разом з тираном Шаму для здійснення цих цілей, і потурають йому в цьому, адже для кожного існує свій зиск і мета! Як огидно те, що вони чинять!

З усією нахабністю і ницістю відходи правлячих горе-режимів, які стали лихом для Ісламської Умми, з Йорданії, Катару, Об’єднаних Арабських Еміратів і Саудівської Аравії проголосили про спільну участь у злочинній коаліції для вбивства мусульман і знищення їх будинків у Сирії та Іраку. Усе це вони здійснюють, віддаючи накази вашим синам, о мусульмани! Вони наказують їм бомбити нашу країну, вбивати наших дітей і знищувати наше майно. Ми – Умма Мухаммада ﷺ, ми – ваша родина, о бійці, о офіцери армій Йорданії, Катару, ОАЕ, Саудівської Аравії. Ви бомбите ваших родичів, тому що Америка наказує вам це! Ми прохаємо про допомогу в Аллаха від вас, о батьки і матері! З яким обличчям ви зустрінете свого Господа, коли до вас прийдуть жертви зі скаргою на вас Всевишньому Аллаху у Судний день?! У той День, коли вам не допоможуть ані майно, ані діти, ані Абдулла перший (король Саудівської Аравії), ані Абдулла другий (король Йорданії), ані Мактум (прем’єр-міністр Об’єднаних Арабських Еміратів), ані Нахайян (президент Об’єднаних Арабських Еміратів)! Хіба ви забули або не врахували, що в того, хто помирає від рук ваших синів, також є батько, мати, брат? Що він поститься і молиться, як і ви, ось тільки він помер пригнобленим від рук гнобителя, яким є ваш син або дочка! Ми попереджаємо мусульман про ту пастку, у яку правителі бажають втягнути їх. Правителі бажають посіяти ненависть серед груп Ісламської Умми, щоб вони билися між собою, а вони залишалися вдоволені цим і забезпечили б безпеку собі у тому, що Умма не підіймається проти них, а навпаки, вони протримаються іще більший термін на своїх престолах після того, як ви «досягли успіху» у їх виборі! Вони підштовхнуть вас до регіональних війн між вашими квазі-країнами, щоб обтяжити вас, щоб ви не повставали проти них. Чи збираєтеся ви зробити те, що вони хочуть?

Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Хто вказав на свого брата залізною зброєю, то, воістину, янголи будуть проклинати його, допоки він не припинить, навіть якщо це був його брат від його батька і від його матері (тобто рідний брат)». А що тоді казати про того, хто полетів на своєю озброєному смертоносною зброєю літаку і накинувся на мусульман, маючи можливість вбити або знищити їх?! Цей син Адама простягнув руку, щоб вбити свого брата, і повернувся з його гріхами, тому Всевишній Аллах обрадував його тим, що він – з мешканців пекла:

وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِنْ أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ قَالَ لأقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ ٢٧ لَئِنْ بَسَطْتَ إِلَيَّ يَدَكَ لِتَقْتُلَنِي مَا أَنَا بِبَاسِطٍ يَدِيَ إِلَيْكَ لأقْتُلَكَ إِنِّي أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ ٢٨ إِنِّي أُرِيدُ أَنْ تَبُوءَ بِإِثْمِي وَإِثْمِكَ فَتَكُونَ مِنْ أَصْحَابِ النَّارِ وَذَلِكَ جَزَاءُ الظَّالِمِينَ (٢٩)فَطَوَّعَتْ لَهُ نَفْسُهُ قَتْلَ أَخِيهِ فَقَتَلَهُ فَأَصْبَحَ مِنَ الْخَاسِرِينَ ٣٠

«Прочитай їм істинну розповідь про двох синів Адама. Ось вони обидва принесли жертву, і вона була прийнята від одного з них і була не прийнята від іншого. Він сказав: «Я неодмінно вб’ю тебе». Він відповів: «Воістину, Аллах приймає тільки від богобоязливих. Якщо ти простягнеш до мене руку, щоб вбити мене, я усе одно не простягну руки, щоб вбити тебе. Воістину, я боюся Аллаха, Господа світів. Я хочу, щоб ти повернувся з моїм гріхом і твоїм гріхом і опинився серед мешканців Вогню. Такою є відплата беззаконникам». Душа підштовхнула його на вбивство свого брата, і він вбив його і опинився одним з тих, хто зазнав поразки» (5:27–30).

Як же ви можете погоджуватися з відправленням ваших дітей прямо у вогонь, о мусульмани?

Чи довели ми до вас?! О Аллах, засвідчи!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір       
Хішам аль-Баба
Співробітник Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
07 Рабі уль-авваля 1436
29.12.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_42487

Головне меню