Жалюгідні спроби повернути легітимність злочинному кровопивці

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Інформаційні джерела підтверджують новину про те, що у четвер 25.12.2014 р. співробітники сирійського посольства в Кувейті «відчинили двері посольства» для відновлення «роботи із надання послуг консула наступного понеділка після того, як посольство було зачинене на протязі 20-ти місяців».

Джерела, які побажали залишитися невідомими, розповіли агентству «Анадол», що «сирійське посольство відновить свою звичайну роботу із надання послуг в інтересах сирійців, які мешкають в Кувейті, загальна чисельність яких у цій країні досягає 130-ти тис. осіб».

Досі цю новину не підтвердили ані сирійські, ані кувейтські офіційні прес-служби.

Також джерела газети «Аль-Анба» заявили про початок підготування відкриття посольств Сирії в Кувейті, Римі та Тунісі, і про те, що дані країни готові до відкриття цих посольств.

Коментар:

Сучасні правителі-агенти намагаються стати рабами своїх хазяїв. І вже, напевне, стали ними. Це відбувається тому, що вони не можуть прийняти жодної резолюції, окрім як зі згоди Америки, яка присутня навіть у їх особистих кабінетах.

Після усіх звірств, скоєних злочинним режимом злочинця Асада, після усіх знущань над мусульманами на протязі поточних років, використання усіх найогидніших видів катувань проти наших людей у Шамі, скоєних під прикриттям його володарки – Америки – на очах і на слуху у збиткових правителів-агентів, які при цьому виказують бездіяльність, після усього цього ми бачимо, як агентурний режим знову відновлює роботу посольства Башара-кровопивці. Цим самим пало приниження на агентурних правителів Кувейту, адже вони не можуть прийняти проти цього необхідного рішення. Навіть якщо вони і приймуть резолюцію про зачинення посольства, то не зможуть її здійснити і не зможуть її дотримуватися. Тим самим вони зрадили Умму і обдурили її. І на них розповсюджуються слова того, хто не говорив за пристрастю (тобто Мухаммада ﷺ):

لِكُلِّ غَادِرٍ لِوَاءٌ يَوْمَ الْقِيَامَةِ يُرْفَعُ لَهُ بِقَدْرِ غَدْرِهِ أَلَا وَلَا غَادِرَ أَعْظَمُ غَدْرًا مِنْ أَمِيرِ عَامَّةٍ

«У Судний День кожний віроломний зрадник матиме стяг, який буде піднятий для нього пропорційно до його зради. І немає більшого зрадника, ніж правитель – зрадник суспільства».

О мусульмани Шаму, чудової і благословенної землі!

Зробіть вашу революцію чудовою, щоб у нас з’явився благородний імам. Хай вашою метою стане праведний Халіфат за методом пророкування, який буде підносити носіїв Ісламу і принижувати носіїв багатобожжя і гріху. Не приймайте рішень, якими невдоволений Аллах і невдоволений Його Посланець ﷺ – рішень, які не допоможуть слабким. Не приймайте таких рішень навіть на словах.

Ми прохаємо вас заради Аллаха, не зробіть вашу революцію і кров ваших синів даремними і бережіть вашу честь.

وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ

«Ми побажали надати милість тим, хто був принижений на землі, зробити їх ватажками і спадкоємцями» (28:5).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдо Далліль Абу аль-Мунзір
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
09 Рабі уль-авваль 1436 р.х.
31.12.2014 р.

Головне меню