Викриття Франції

Новини та коментарі
Друкарня

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Новина:

20 січня 2015 року прем’єр-міністр Франції Мануель Вальс заявив наступне: «Ці кілька днів виявили ті проблеми, які є у нас. До цього ми повинні додати ту напругу, яка назрівала занадто довго – апартеїд, тобто розділення жителів Франції за територіальною, соціальною та етнічною ознакою».

Коментар:

Франція, яка сурмить на весь світ про те, що вона, начебто, є захисником свободи, справедливості і рівності, прав фізичних осіб і народу, провідною країною у сфері цивілізації та культури, нарешті визнає, що вона була далека від усього цього.

Це стало ясно після нападу мусульман-громадян Франції у відповідь на образи з боку друкованих видань на адресу Посланця Аллаха ﷺ. Франція усвідомила, що протестувальники мусульмани-співгромадяни, яких вони виростила у цій же країні, просвітлені її просвітою, стали відмовлятися від цієї просвіти, захищаючи свою релігію та Пророка ﷺ, і скоїли напади на журналістів у відповідь на їх принизливе звернення до мусульман в усіх цінностях і сферах Ісламу.
 
Це вказує на порочність французької системи та просвіти, на фальшивість їх світогляду, на нерівність між людьми через те, що вони не відносяться до їх релігії, їх походження та їх просвіти, і зокрема це стосується мусульман. А також це демонструє неспроможність Франції інтегрувати інші народи у своє суспільство і нездатність асимілювати у французьке суспільство мусульман, чого сильно хочуть усі західні країни. Це черговий раз доводить те, що Іслам сильніше впливає на серця мусульман, ніж світська фальшива просвіта.

У той самий час Франція не прагне до усунення цих проблем, дискримінацій та утисків прав мусульман. Навпаки, вона посилює контроль спецслужб над мусульманами. А міністри ЄС старанно намагаються створити нову мережу європейських служб безпеки за кордоном. Ними запланована зустріч у Брюсселі на 12-13 лютого з питання посилення стратегії ЄС у відношенні мусульманських бойовиків у зоні військових дій на Близькому Сході (або тих, хто повернувся у Європу з радикальними ідеями). Вони також хочуть скласти план вилучення документів у громадян Європейського Союзу, які бажають виїхати до Сирії, Іраку або інших країн і  тим самим (за думкою європейців) несуть загрозу Європі. Голова дипломатії Євросоюзу Федеріка Могеріні закликала до союзу у боротьбі проти тероризму арабських країн з метою зміцнення співпраці та обміну інформацією у зв’язку з терактами у Франції. І це відбувається тоді, коли голова Ліги арабських держав Набіль ель-Арабі приймає участь у нарадах міністрів закордонних справ ЄС!

Франція та європейські країни не приховують того, що прохають про допомогу в арабських правителів у боротьбі проти свого пригнобленого народу і в опорі тим, хто хоче позбавитися від гніту і несправедливості режимів, підтримуваних західними країнами. Ці системи відкрито й офіційно перейшли на бік Заходу і Америки у 1991 році під гаслом «звільнення Кувейту», а в останній час – під гаслом «боротьби з тероризмом у Сирії та Іраку». Усе це робиться для того, щоб зберегти свою владу, оскільки ці правителі-агенти напряму спираються на своїх панів з Америки та Європи, а не на своїх громадян.

Позбавлення від цих нав’язаних авторитарних режимів…Звільнення від гніту американського і європейського імперіалізму, від їх впливу на мусульманських землях і їх контролю над скарбами мусульман та їх багатствами.

А потім – помста за найкращого з синів Адама – Мухаммада ﷺ, а також за всі гріхи Заходу і його приспішників – мусульманських правителів – проти Ісламу і мусульман, усе вищесказане не буде здійснено у повній мірі без військ Халіфату, встановленого за методом Пророка ﷺ. А тому на всіх мусульманах земної кулі лежить обов’язок встановити Халіфат, де Аллах піднесе Іслам і мусульман, принизивши невіруючих.

وَقُلِ اعْمَلُواْ فَسَيَرَى اللّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ وَسَتُرَدُّونَ إِلَى عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ

«Скажи: «Трудіться, і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець та віруючі. Ви постанете перед Тим, хто Відає таємне і явне, і Він розповість вам про те, що ви робили»» (9:105).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдульмалік
04 Рабі ус-сані 1436                                                                                       
24.01.2015 р.

 

Головне меню