«ІДІЛ» збочується у вбивствах, а йорданський режим не соромиться Аллаха!

Новини та коментарі
Друкарня

ЗМІ оприлюднили термінову новину про вбивство організацією «ІДІЛ» йорданського пілота, якого її члени спалили живцем! Люди вже у здивуванні від цих злочинів… Ця організація збочується у вбивствах від імені Ісламу! І зовсім не рахуючись при цьому з шаріатським законом і чистою релігією Ісламу! Замість того, щоб спрямувати свої сили для ліквідації ворогів Ісламу, вони зайняті вбивством синів мусульман. А йорданський режим не соромиться ані Аллаха, ані людей, то відправляючи йорданських синів до Іраку, щоб бомбардувати організацію «ІДІЛ» у відповідності з наказами Вашингтону та Лондону, то виступаючи їх передовою частиною в інших країнах.

Бачачи, що Палестина кровоточить на протязі багатьох десятиліть, йорданський режим не приводить у рух жодного літака для атаки на іудеїв – окупантів землі Посланця Аллаха ﷺ, щоб спалити ґрунт під їх ногами та звільнити аль-Аксу і благословенну землю. І хоча Шам обливається кров’ю на протязі кількох років, закликаючи на допомогу усю Ісламську Умму, і закликає до її армій, але цей режим не виділить і літака для атаки на режим вбивці Башара у підтримку пригнобленим!

Мусульмани, на жаль, не звикли бачити ці літаки ніде, окрім як під час національних свят, уявних маневрів або на тлі чужих Уммі битв під зовнішнім управлінням! Ми живемо у часи, коли не літають наші літаки і не наступають наші солдати інакше, окрім як за наказом господарів наших «правителів». І хто ж вони – господарі наших «правителів»? Якщо це Америка, то яка ж погана ця господарка, яка кидає свої різноманітні бомби, щоб знищувати країни та народи. А якщо це Великобританія, то її злочинам у поневоленні людей на протязі довгих років, її свавіллю над кожним, хто замислюється про відродження Ісламської Умми, немає кінцю й краю…Дуже дивовижно, коли справи йдуть проти течії, а птахи летять зграями у зворотному напрямі!

Хіба не настав час цій Уммі усвідомити, хто її ворог, куди повинна бути спрямована її увага і де знаходиться її реальний ворог? Чи не час з’явитися у нашому середовищі чоловікам, вірним  тому, що вони обіцяли Аллаху, щоб і Аллах виконав Свою обіцянку?!

Так, зараз справи йдуть не так, як ми бажали б. Однак ми впевнені, що це приведе нас до добра, з волі Аллаха!

Ті, хто працює для дискредитації Ісламу своїми діями, і ті, хто знаходиться у змові проти синів цієї Умми на знак покори своїм панам-капіталістам, - у них у всіх не залишилося на руках більше жодних карт для боротьби або вимог… Вони збанкрутували інтелектуально та цілком порожні культурно, слугуючи інтересам Заходу. Вони – остання карта невірного колонізатора в мусульманських країнах, який використовує їх, представляючи нам їх усунення умовою світлого майбутнього цієї Умми.

Але як вони можуть розраховувати на успіх у здійсненні цього задуму, адже підсумок приготований богобоязливим, а провал – невірним. Так помріть же від своєї злості! Магія обернеться проти чаклуна, - і це те, на що ми сподіваємося від Всевишнього Аллаха у справі здійснення Його обіцянки зміцнити цю велику релігію.


Спеціально для радіо Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Професор Абу Юсуф
19 Рабі ус-сані 1436 х.
08.02.2015

Головне меню