Справжній божественний Халіфат – це не уявна мрія, Фейсале!

Новини та коментарі
Друкарня

З ім’ям Аллаха – Милостивого, Милосердного!

Аллах послав нам Мухаммада ﷺ з релігією Іслам і послав з ним Книгу - Коран, в яку ми твердо віримо, як і віримо в те, що Аллах повідомив нам через свого Пророка ﷺ про намісництво на землі, яке успадкують принижені. Вони успадкують землю і все, що на ній, і Аллах зміцнить їм їх релігію, яку Він обрав для них, як і не залишиться ніякої іншої панівної релігії, крім Ісламу. Всевишній Аллах сказав:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الأرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ ٥٥

«Аллах обіцяв тим з вас, які увірували і здійснювали праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

Коли ми почули слова Аллаха, то повірили в них і почали з усією щирістю і вірою долати труднощі, прорізати хвилі, пробивати собі шлях між скель і стрясати гори своєю рішучістю та невтомністю. Ми стали докладати чимало зусиль для здійснення обіцяної дійсності, а наші погляди були спрямовані в небо в очікуванні виконання обіцянки, про яку поінформував нас наш і твій Господь у Своїй Книзі, до якої не підкрадеться брехня - в одкровенні Мудрого, Всезнаючого.

Ми бачимо, як Америка зміцнює своїх маріонеток і встановлює їх правителями в своїх інтересах. Вони ж, у свою чергу не стомлюються вбивати людей, зневажати честь, оскверняти святості і знищувати посіви та худобу в обмін на помилкову і нікчемну обіцянку, наповнену кров'ю! Вони - незначна жменька людей, які оволоділи грошима і владою, але при цьому працюють з усією енергійністю, щоб удостоїтися людської обіцянки.

Обіцянка ж, заради якої ми працюємо, - це обіцянка Аллаха, прописана в Його Великій Книзі, яку ми читаємо щодня. Більше того, кожен з нас лягає вночі спати з надією, що він прокинеться з обіцянкою Аллаха і Його допомогою та встановленою владою. І якщо ти не віриш, то почитай Книгу Всезнаючого і Мудрого Аллаха, і, можливо, тоді ти перестанеш звеличувати слова секуляристів і західників над промовою Аллаха і Його обіцянкою!

Досягнення обіцянки вимагає від нас тільки віри в Аллаха і у все те, про що поінформував нас Аллах у своїй Книзі, а також щирої роботи, відповідної тому, що Він обіцяв нам. І ми віримо в слова Всевишнього Аллаха:

وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الأرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ ٥ وَنُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الأرْضِ وَنُرِيَ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا مِنْهُمْ مَا كَانُوا يَحْذَرُونَ ٦

«Ми побажали зробити милість тим, хто був принижений (мустадафін) на землі, зробити їх ватажками і спадкоємцями, дарувати їм владу на землі і показати Фараону, Хамані і їх воїнам те, чого вони остерігалися» (28: 5,6).

І ми віримо словам Пророка ﷺ: «Ця релігія неодмінно пошириться всюди, де день змінюється ніччю. Аллах не залишить жодного будинку ані в містах, ані в кочовищі, і в кожний з них Він принесе цю релігію, або з величчю, або з приниженістю. Величчю Аллах звеличує Іслам, а приниженістю принижує невіру». І сказав Пророк ﷺ також в хадісі, переданому імамом Ахмадом та іншими мухаддісами: «Потім буде Халіфат за методом пророцтва». Ці та багато інших докази говорять нам про обіцянку Аллаха зміцнити цю релігію. А тому я нагадаю тобі, докторе Фейсал, скільки цивілізацій і народів боролися з істиною, однак Аллах знищив їх і зруйнував трони їх правителів, а потім зміцнив слабких (мустад'афін) і залишив їх намісниками на землі! Докторе, де Ад та Ірам, де самудяни, які розсікали скелі в лощині, де Фараон і Хаман, де ті правителі, які проходили землю вздовж і впоперек?! Хіба Аллах не знищив їх, хіба не зміцнив Він після них принижених (мустад'афін) на землі? Можливо, ти скажеш, що це було в стародавні часи, тоді я спитаю тебе: де Бен Алі, який зачиняв мечеті і бився проти релігії Аллаха? На якій вулиці він проживає зараз в очікуванні своєї долі, від якої не втекти? Де Мубарак? Де Каддафі, який стратив перед студентами хлопців, які закликали до встановлення Халіфату? Він помер найжахливішою смертю! Ти бачив їх усіх, Аллах показав тобі знамення в кончину тиранів і в струсі їх престолів, як і показав нам усім тіло фараона, яке Аллах зберіг, щоб воно стало знаменням і уроком для тих, хто прислухається до настанови. Всевишній Аллах сказав:

فَالْيَوْمَ نُنَجِّيكَ بِبَدَنِكَ لِتَكُونَ لِمَنْ خَلْفَكَ آيَةً وَإِنَّ كَثِيرًا مِنَ النَّاسِ عَنْ آيَاتِنَا لَغَافِلُونَ ٩٢

««Сьогодні Ми врятуємо твоє тіло, щоб ти став прапором для тих, хто буде після тебе». Воістину, багато людей нехтують Нашими знаменнями» (10:92).

Докторе, що являє собою Америка і Захід перед тими народами та націями, яких погубив Аллах? Клянуся Аллахом, якби не зрада і співпраця правителів мусульман і їх глашатаїв з числа ЗМІ, інтелігенції і придворних вчених, то ти б не знайшов ніякого американського чи європейського впливу у наших землях! І якщо Аллах продовжить твої роки, то ти побачиш, як ми подорожуємо по західним столицям і околицям у пошуках кожного, хто завдавав шкоди мусульманам. Ти побачиш як прапор величі і милості майорить над столицями тих, чиї інтереси ти відстоюєш. І немов я дивлюся на тебе в той момент, а ти кусаєш свої лікті в каятті, проте не знаходиш поруч із собою ані Британії, ані Катару, ані навіть Америки. І нарешті, я адресую тобі наставляння, перш ніж стане занадто пізно: надай у своїй статті і в своїй програмі перед усією Уммою вибачення за вчинену помилку, щоб у тебе було хоч якесь виправдання перед Уммою, щоб вона пробачила тебе. Я звертаюся до тебе: «Воістину, наша зустріч - вранці, і хіба ранок не близько?».


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Устаз Алі Дак'ас (Абу Мус'аб)
27 Рабі аль-авваль 1437 р.х.
07/01/2016

Головне меню