«Північний грім» не лякає державу євреїв!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Північний грім»... Саудівська Аравія очолить 20 держав на найбільших військових навчаннях, які тільки бачив Близький Схід ( «Аль-Мадіна»).

Коментар: Саудівська Аравія, ОАЕ, Йорданія, Бахрейн, Сенегал, Судан, Кувейт, Мальдіви, Марокко, Пакистан, Чад, Туніс, Коморські острови, Джибуті, Султанат Оман, Катар, Малайзія, Єгипет, Мавританія і Маврикій взяли участь в найбільших спільних навчаннях (у чолі з Саудівською Аравією) на наступний день після того, як Туреччина і Саудівська Аравія оголосила про свою готовність ввести сухопутні війська в Сирію в рамках військового міжнародного альянсу для боротьби з «ІДІЛ». Також Ер-Ріяд направив свої військові літаки базуватися на авіабазі «Інджірлік» на півдні Туреччини.

Говорячи про важливість навчань, офіційні особи заявляють, що «Північний грім» є відкритим посланням про те, що Королівство Саудівської Аравії (КСА) та її братські і дружні держави, які взяли участь у навчаннях, виступають єдиним фронтом, здатним протистояти будь-яким викликам і захищати стабільність в регіоні.

Заявляється про те, що на навчаннях, які триватимуть 18 днів, беруть участь понад 150 тис. солдатів, а також близько 300 літаків, сотні танків і військових суден, разом з використанням сучасного озброєння, такого як «Тайфун», «Апач», «АВАКС», броньованих машин французького і британського виробництва.

Коли ж у офіційних осіб запитали про те, чи не турбують російську сторону нещодавні саудійсько-турецькі дії, радник міністра оборони КСА заявив, що КСА і Туреччина не діють окремо, а є частиною міжнародного альянсу по боротьбі з «ІГІЛ» (згідно з матеріалами «Al Jazeera Net»). Для чого ж тоді, незважаючи на протиріччя з Росією, незважаючи на заяви про те, що вона єдина залишилася допомагати режиму тирана Башара, залишаються в силі всі інші альянси з нею проти тероризму? Якщо навіть це і так, то який тероризм може бути більш жорстоким, ніж той, який вчинив режим Башара на очах у всього світу і при його мовчанні, при тому, що всі ці держави самі це визнали? Хотілося б, щоб журналіст запитав радника саудівського МО: «Чи турбує це вчення державу іудеїв?».

Місто Хафр-Батин, поруч з яким будуть проходити навчання, розташовується в північно-східній частині Аравійського півострова і є найвіддаленішою точкою від Палестини на півночі Аравії. Чи відбувалося обрання саме цього місця з метою заспокоїти іудеїв в тому, що зосереджені там сили не будуть близькі до Йорданії або до окупованої Палестині?

Організатори цих навчань прекрасно усвідомлюють, що сини цієї Умми з числа офіцерів та солдатів незадоволені тим, що відбувається приниженням і ганьбою і незадоволені тим, що про них говорять, що вони перетнули небо окупованої Палестини своїми гелікоптерами "Апач" або проходять на своїх танках і бронемашинах уздовж кордонів Палестини для того, щоб атакувати Сирію під приводом боротьби з тероризмом і терористичними формуваннями, залишивши в спокої при цьому сама держава тероризму «Ізраїль», яка окупувала Палестину і третю святиню Ісламу, - держави, яка топче святу землю, і ніхто не йде до неї на допомогу, а навпаки - відкрито координує свої дії з «Ізраїлем», проявляючи явну зраду.

Чи будуть задоволені наші офіцери і солдати в 150-тисячному угрупованні тим, що вони залишаються інструментами в руках колонізаторів і їх маріонеток з числа правителів мусульман, які продали свою релігію і честь заради достатку своїх господарів на Заході?

О шановні і солдати і офіцери!

Слухайте слова Аллаха Всевишнього, як Він називає альянси часів невігластва проти мусульман:

وَلاَ تَكُونُواْ كَالَّذِينَ خَرَجُواْ مِن دِيَارِهِم بَطَرًا وَرِئَاء النَّاسِ وَيَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللّهِ وَاللّهُ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ

«Не вподібнюйтеся тим, які гордовито вийшли зі своїх будинків, показуючи себе перед людьми, і збивали інших зі шляху Аллаха. Аллах обіймає все, що вони роблять» (8:47).

І у якості доброї поради хочу вам сказати:

Воістину, Аллах запитає вас всіх. Коріться Аллаху, а не тиранам!
Тирани-правителі добігають кінця. Будьте ж чесними з шахадою!
Ви - суть вашої Умми, а не хвости невірних і не помічники розпусників!
Говоріть правду в часи брехунів і будьте зі свідками серед правдивих,
Тому як вони покрили свої уста терпінням, а вас Аллах неодмінно підніме!
Але той, хто став співпрацювати з брехунами і зайшов далеко в змові з ними, той ще нас дізнається,
Тому як Аллах не забуває і не відвертає Своє покарання від брехунів!
Ми витерпимо, тому що знаємо, що Аллах веде прямим шляхом терплячих,
І надає їм допомогу проти тих, хто одного разу став переможцем у своїй невірі в цьому світі!
Той з вас, хто сміливий і зухвалий, нехай знає, що без вас іудеї так і залишаться загарбниками!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Юсуф Саляма – Німеччина
7 джумада аль-уля 1437
16.02.2016 г.

Головне меню