Саудівська Аравія дотримується порочності міжнародного права, прикриваючись ним, а «Ісламський альянс по боротьбі з тероризмом» - це пошарпана ширма

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Аділь Джубейр: «Резолюція з відправки сил Саудівської Аравії (в Сирію) узгоджена з міжнародним альянсом», - «BBC Arabic», 14.02.2016 р.

Коментар: З того моменту, як Саудівська Аравія вступила в ООН 24 жовтня 1945 року в якості держави-засновника цього порочного органу, вона прикривається їм, немов це - її борг перед мусульманами в кожному куточку земної кулі. Більш того, вона бере участь у всіх порочних проектах і планах ООН, смердючий запах яких відчувають всі, як близький, так і далекий.

ООН, створена на руїнах Ліги Націй після Другої світової війни, є всього лише інструментом проклятої Америки, щоб тримати кермо влади над різними регіонами світу в своїх руках, а її агенти всередині цієї організації працюють для неї, втілюючи в життя її нахабні колонізаторські проекти, і Саудівська Аравія в цьому контексті бреше про свою турботу, діючи на благо ворогів.

Те, що Саудівська Аравія на засіданнях ООН виступає із засудженнями і петиціями, є крайньою межею, відведеною для мусульман у вирішенні ними своїх проблем, і навіть самі проблеми і лиха, що випадають на долю ісламських народів, саме таки і відбуваються від династії Саудів, в той час як від них очікують блага.

Заяви керівництва Саудівської Аравії і їх нещодавні дії щодо наземного втручання в Сирію є всього лише дешевим способом чинення тиску на повсталий народ і його залякування. З іншого боку, Саудівська Аравія таким чином виконує свої зобов'язання, покладені на неї її господинею Америкою у веденні політики дій в регіоні від її імені.

Уповільнення і небажання виступати з заявами, всілякі наради, конференції і затримки термінів і дат є, з одного боку, ознакою того, що наземного втручання існуючих сил на даний момент не відбудеться, а з іншого боку - це сильна вказівка на ще більший провал і слабкість всієї міжнародної політики на чолі з Америкою в рішенні сирійського конфлікту.

Саудівська Аравія перетнула всі межі Шаріату, який послав для нас Господь світів, в питаннях прохання допомоги у немусульман у війні, тому що Посланник Аллаха ﷺ сказав:

نحن لا نستضيء بنار المشركين

«Ми не освітлюємося вогнем багатобожників».

Саудівська Аравія сильно перевищила ці межі, тому що вона вже стала нахабно просити допомоги багатобожників проти мусульман.

А тому необхідно зробити наголос на наступних пунктах:

1. «Ісламський альянс по боротьбі з тероризмом», про створення якого було оголошено 15 грудня 2015 року та про який офіційний представник Саудії аль-Асір заявив, що його операція почнеться через два місяці, такий, що, за фактом, що три місяці до заяви, що через два місяці після нього - все звелося лише до заяв і конференцій. Це означає, що альянс зіткнувся з безліччю проблем і перешкод, які не дають йому рухатися, за умови, що у нього взагалі спочатку був такий намір.

2. Безліч заяв, зустрічей і консультацій не вилилися ні в що, крім незначних фактичних дій.

3. Спроба ввести людей в оману тим, що, мовляв, мета альянсу - це боротьба з тероризмом, є застарілим гаслом, що не зустрічає в людях підтримки. І, таким чином, питання про те, хто буде метою «Ісламського альянсу», залишається без відповіді, тому як якщо їм стане «ІДІЛ», то адже «ІДІЛ» вже і так є метою боротьби міжнародного альянсу, а отже - найменування цього альянсу «ісламським» (при тому, що Джубейр пов'язує його дії з міжнародним альянсом) є всього лише пилом, пущеним в очі.

4. Ісламська сутність революції і її основи знесилили лідерів цього світу, цих порочних змовників, і революція продовжує залишатися стійкою з самого початку і до цього дня, і робота з її посилення ведеться щодня.
О Аллах! Підготуй для цієї Умми праведну справу, за допомогою якої отримають велич Твої праведні раби, халіфом яких стане той, хто несе прапор Ісламу, прапор Посланника Аллаха ﷺ в державі Праведного Халіфату за методом пророцтва. Воістину, Ти Один здатний на це, і на Тебе - надії.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Маджид ас-Саліх – країна двох благородних святинь
7 Джумада аль-авваль 1437 г.х.
16.02.2016 г.

Головне меню