Джон Керрі загрожує сирійській опозиції знищенням!!!

Secretary of State John F. Kerry in London on Feb. 4. (Andy Rain/Agence France-Presse via Getty Images)

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Держсекретар Джон Керрі відкрито заявив ряду сирійських активістів в кулуарах донорської конференції, що проводиться в британській столиці на наступний день після призупинення Женевської конференції №3, що їм - Верховній комісії з переговорів, яка витікає з конференції в Ер-Ріяді - слід очікувати Пекла наступні три місяці, і найгірші російські бомбардування - ще попереду.

Більш того, Керрі сказав: «Опозиція буде викорчувана протягом трьох місяців». Згідно з тим, що передала англійська газета «Близький Схід» (aawsat.com), Керрі звинуватив опозицію в провалі женевських переговорів №3 і в підготовці ґрунту для спільного нападу Арабської Сирійської Армії та Росії на Алеппо. Газети процитували цей виступ словами одного з працівників «ісламської допомоги» ( «Islamic Relief Worldwide» - http://www.islamic-relief.org/), який звинуватив Керрі у недостатніх зусиллях США щодо захисту опозиції, коли той сказав представникам опозиції: "Що ви від мене хочете? Щоб я воював з Росією?! Ви цього хочете?!".

Коментар: Сполучені Штати запланували ці переговори відповідно до попередньо заданої мети ліквідації революції Шама. А тому опозиція погрозами була примушена до переговорів, як про це сказав посол Сирійської опозиційної коаліції в Парижі Мунзір Махус. Держсекретар США Джон Керрі чинив тиск на сирійську опозицію, щоб та взяла участь у конференції «Женева-3» без будь-яких попередніх умов, погрожуючи припинити американську підтримку в разі невиконання цих вимог. Махус пояснив, що Керрі продавлює зміни в складі делегації опозиції у відповідь на бажання Росії. Махус стверджує, що Керрі підкреслив координатору Верховної комісії з переговорів Ріяд Хіджаб, що політичний перехід вимагає формування уряду національної єдності. Це означає, на думку Махуса, перебування опозиції в затінку режиму, враховуючи, що все, чого вимагала опозиція, - це реалізація попередніх резолюцій ООН, а саме - необхідність зняття блокади з цивільних осіб, припинення бомбардувань, а також звільнення затриманих. Незважаючи на те, що це рішення було видано Радою Безпеки ООН минулого місяця, коли був прийнятий мирний процес в Сирії, проте ще до того, як «висохло чорнило» цього рішення, США порахували вимогу його реалізації тієї причиною, через яку опозиція зірвала женевські переговори.

Ця подія посилає нам багато повідомлень. Перше: Америка вважає цю опозицію помірною, але при цьому загрожує їй викоріненням, що вказує нам на те, що для неї помірний Іслам і Іслам радикальний - рівні. Друге: представники опозиції дивляться з надією на Радбез, ООН та інші установи, що описуються як міжнародні. Однак при цьому режим Башара плювати хотів на Радбез, прикриваючись американськими гарантіями; він абсолютно не реагує на оонівські рішення, і ніхто за це йому не дорікає... А опозиція, навпаки, була покарана за те, що закликає до здійснення резолюцій Ради Безпеки!

Ми ж з платформи «Голос Умми» за допомогою програми «Новини і коментарі» відправляємо наступне послання:

Перше послання: ми звертаємося до правителів мусульман. Ваша зрада по відношенню до ваших братів-мусульман, а також зміцнення влади невірних над ними є ганьбою і безчестям. Незабаром вас проклянуть Аллах, Його Посланник ﷺ і Ісламська Умма - а це означає ганьбу в цьому світі, коли вас будуть соромитися навіть ваші власні онуки, а в день Воскресіння ви будете піддані найгіршим видам мук.

Друге послання: ми хочемо нагадати братам-муджахідам слова Всевишнього Аллаха:

اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوا إِنَّ الأرْضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ ١٢٨

«Прохайте допомоги у Аллаха і терпить. Воістину, земля належить Аллаху. Він дарує її в спадщину тому зі Своїх рабів, кому забажає, і благий кінець приготований богобоязливим» (7: 128).

Перемога неодмінно прийде, і ми її вже бачимо.

Третє послання: ми говоримо синам Умми і власникам сили і впливу - невірні стріляють в вас з одного лука, незважаючи на розбіжності між ними. А тому ваше розрізнене існування зміцнює їх. Настав час відкинути угоду Сайкс-Піко, яке робить нас легкою здобиччю для невірних. Так давайте ж об'єднаємо наші ряди позаду однієї людини, руками якої Аллах поверне нам нашу велич і могутність і зніме з нас гріх.

Останнє послання ми направляємо Керрі, росіянам і всім, хто з ними заодно: крах і знищення - в руках Аллаха, а не в ваших руках! А тому підготуйтеся до дня швидкої відплати, з волі Аллаха!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Інженер Хасабуллах Нур Сулейман
13 лютого 2016 р.

Головне меню