Наші армії - наша надія, а правителі - наші вороги

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У Саудівській Аравії завершилися навчання під назвою «Північний грім» - наймасштабніші військові навчання в історії близькосхідного регіону.

Як повідомляє «Sky News Arabic», в навчаннях, які завершилися парадом на військовій базі імені короля Халіда на півночі королівства в присутності великої кількості глав держав, взяли участь близько 300 тисяч військовослужбовців сухопутних і військово-морських сил з більш ніж 20 мусульманських країн, 14 з яких - арабські держави. Згідно із заявою, «Північний грім» був спрямований на «збільшення боєготовності в мобілізації, перекидання і концентрації військ між кордонами держав-учасників».

Коментар: Величезне скупчення солдатів і військової техніки на екранах телевізорів радує наші серця, піднімає дух і вселяє нам надію на безстрашних солдатів - синів цієї благородної Умми так, що ми гордо починаємо заявляти: «Наші армії заполоняють небо і навіть закривають сонце!». І ми просимо Аллаха зберегти ці численні армії цієї рясної доблесними мужами Умми, однак тут нам слід зупинитися.

Ці навчання, для яких територія Хіджазу була обрана не випадково, - всього лише виконання указів від господарів мусульманських правителів, і нічого більше. Також вони - плід «Ісламської військової коаліції для боротьби з тероризмом», яку очолює Саудія і яка зовсім не переслідує заявлену в ЗМІ мету «співпраці з обміну даними» - ця справа і так існує між ними вже давно, з того моменту, як нами стали правити нікчемні правителі. Навпаки, завдання військової коаліції - покінчити з усіма, хто закликає до політичного Ісламу і до правління Шаріату Аллаха на землі; а також дані навчання були проведені для того, щоб увінчати плани Америки щодо війни проти нас самих, по знищенню нашими руками наших власних народів і по нашому схваленню всього, що вона нам нав'язує.

Оперативність в перекиданні, яку проявили численні війська з більш ніж двадцяти мусульманських держав, привертає увагу. Ах, якби вони були так оперативні в справі звільнення благородних територій Палестини з рук єврейських загарбників, або в порятунку наших повалених братів у Шамі, або ж у вигнанні невірних колонізаторів, нападників на Лівію! Але немає, ми знаходимо, як наші армії по зрадницькому координують між собою дії для виконання в майбутньому покладеної на них місії - служити на благо Заходу. Навчання - це демонстрація сили того, у кого немає волі, а також затвердження нинішніх лжеправителів, присутніх в Хіджазі; всі до єдиного з них - нелегітимні, узурпатори і тирани!

Тут ми говоримо: протягом всієї історії будь-яка армія прагнула і прагне втілювати політику, що проводиться своєю державою, за будь-яку ціну захищаючи цінності свого суспільства. Так, місія армії під крилом Ісламу полягає в захисті майна, честі, релігії і безпеки свого народу, поширення Ісламу в усі куточки земної кулі, усуваючи фізичні перешкоди перед ним, - це місія мусульманського війська! Ось ваша справа, з якою ви заслужите вдоволення Аллаха і порадуєте віруючих, о наші солдати й офіцери! А якщо ви все так само залишитеся інструментом із захисту узурпованих тронів, тиранів, інтересів ворогів Умми і кордонів, розкреслених їх руками, то вас спіткає гнів Господа, Його Посланника ﷺ і всієї Умми! Ми молимо Аллаха, щоб він повернув в обійми Умми наші армії, які виконають те, що покладено на них Ісламом. Ми просимо Аллаха допомогти нашим щирим солдатам досягти успіху для того, щоб Умма заново знайшла свою велич і відновила відібрану у неї владу! Для Аллаха немає нічого важкого!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Махір Саліх
Америка
3 Джумада ас-сані 1 437 х.
12.03.2016 р.

Головне меню