Візит Сальмана до Єгипту і служіння американським інтересам

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Король Саудівської Аравії прибув з візитом до Єгипту і після зустрічі з президентом країни заявив, що правителі обох країн домовилися разом протистояти спробам втручання в арабські країни у межах обговорюваних актуальних регіональних питань, зокрема - в Ємені, Сирії і Лівії.

Король Сальман сказав: «Ми пишаємося нашими досягненнями на всіх рівнях, які привели нас до того, що ми живемо в новій реальності арабського ісламського світу, на підставі якого збираються альянси. Так, проти спроб втрутитися у наші внутрішні справи ми об'єдналися і тим самим підтвердили нашу солідарність один з одним за допомогою створення військового ісламського альянсу по боротьбі з тероризмом, який включає в себе 39 держав і є найбільшою силою в сучасній історії нашої Умми».

Також правитель Єгипту Сісі підкреслив важливість Єгипту в справі надання підтримки національній безпеці арабських країн і боротьбі з тероризмом.
Відносно Сирії обидві сторони підкреслили важливість проведення переговорів під патронажем ООН в Женеві.

Обидві сторони заявили про необхідність повного вирішення палестинської проблеми на підставі співіснування двох держав.

Коментар: Я не буду коментувати економічну співпрацю між двома країнами, бо в ній є якийсь благо для жителів Єгипту, незважаючи на справжню мету правителя Саудівської Аравії (а позаду нього - Америки) надати допомогу Сісі і його правлінню з огляду на проблеми, з якими довелося зіткнутися його владі над жителями Єгипту.

Але я прокоментую зацікавленість обох сторін у важливості палестинської проблеми, їх співпраця в боротьбі з тероризмом, їх сильні взаємини між собою в рамках військових і політичних альянсів і їх співпраця в сфері безпеки з іншими державами у тому, щоб протистояти будь-якому, хто захоче втрутитися в їх внутрішні справи.

Якби ваш помилковий альянс був би спрямований проти Заходу на чолі з Америкою, що розповсюджує порочність і руйнування в регіоні, то цей альянс був би зрозумілий людям, і Умма знайшла б вам якесь виправдання в цьому альянсі. Але ж цей ваш альянс створюється через страх перед Уммою, яка повстала і бажає позбутися вас і подібних до вас, яка більше не бажає нічого крім Ісламу в правлінні і хоче бачити правителем того, хто буде боятися Аллаха за вручену йому владу і усуне кордони між частинами Умми, об'єднавши її в єдиній державі, а не буде створювати тимчасові альянси на вимогу Америки для недопущення звільнення Умми від західної колонізації. Ваш альянс покликаний силою утримувати регіон під впливом Америки, яка створює плани та веде всіляку роботу для того, щоб не дати мусульманам встановити їх державу, возз'єднатися і відновити свої багатства для того, щоб розподілити їх серед людей так, як цим задоволений Аллах, не приховуючи цих багатств ні від кого. А тому ви вже більше ніколи не зможете обдурити Ісламську Умму своїми уявленнями і не зможете більше обдурити мусульман вдруге. Віруючого не кусають з однієї нори двічі. А як же може бути інакше, коли ваша агентурна сутність і зрада стали настільки явними, що вже не потрібно шукати їм докази? Умма втратила будь-яку надію на ваше виправлення і почала працювати разом з щирими свідомими своїми синами для проведення великих, докорінних змін, які повалять вниз головою всіх зрадників-агентів, а потім - і їх господарів на Заході і Сході, а особливо - Америку.

Що ж стосується «тероризму», заради боротьби з яким ви об'єднуєтеся, то вже для кожної розумної людини стало ясним, що ви виконуєте це на замовлення вашої господині Америки для боротьби з Ісламом і мусульманами під приводом боротьби з тероризмом. Вже всім стало зрозумілим, що вам байдуже до крові, честі і майна Умми, більш того - саме ви проводите політику Америки і Заходу, захищаючи їх інтереси від Умми, для якої розкрилася ваша змова, а також, перш за все, ваша повна віддаленість від Ісламу.

Стало зрозумілим, що Америка використовує вас для нанесення ударів по мусульманам, що бажають правління Ісламу, під гаслом боротьби з тероризмом і релігійним екстремізмом, під якими насправді ви маєте на увазі війну з Ісламом, щоб він не повернувся до життя. Але вже пізно для вас і для ваших господарів, бо Умма прийняла доленосне рішення, від якого вже не відвернеться. І Умма буде віддавати заради цієї мети все найдорожче і найцінніше, поки не повернеться правління Ісламу в усіх сферах життя. Умма вже не буде сподіватися на вас і подібних нікчемних правителів, тому що ви викриті.

Ну а ваша домовленість з приводу співіснування двох держав у Палестині не є чимось новим для нас і інших. Всі знають, що це - американське рішення, яке проводиться ще з 70-х років, під яким підписалися всі правителі арабів на конференції в Бейруті у 2002 р., коли вони зібралися на так званій ініціативі «Абдуллах». Тоді було підписано угоду між так званими «країнами опору», а «Ізраїль» виявився, на превеликий жаль, єдиним, хто відмовився від цього договору.

І після цього ви вважаєте, що зможете і далі насміхатися над Ісламською Уммою після того, як ваш сором став відкритим для всіх?!
Ні, клянусь Аллахом! Відповіддю вам стануть великі справи і звершення, а не слова, а це буде досить-таки скоро, з волі Аллаха.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Мухаммад Джабір
Глава Центрального комітету зв’язків Хізб ут-Тахрір/Вілаят Ливан

8 Раджаба 1437 р.х.
15.04.2016

Головне меню