Бійка в іракському парламенті!

Новини та коментарі
Друкарня

НовинаМіж членами іракського парламенту під куполом парламенту сталася бійка, – «Аль-Арабія» https://www.alarabiya.net/

Коментар: Незалежно від причини бійки і незалежно від положення Іраку, яке не радує товариша і не завдає удару ворогові, але даний спосіб діалогу і взаєморозуміння суперечить Ісламу і не відповідає моральності мусульманина, як і не є шляхом для вирішення проблем і досягнення хороших результатів, приводячи справи до ще більших труднощів.

Як передається в хадисі Посланника Аллаха ﷺ, мусульманин - це той, від зла мови і руки якого інші мусульмани залишаються в безпеці. Мусульманин не завдає шкоди іншому. Передається від Ібн Мас'уда (р.а.), що Посланник Аллаха ﷺ сказав: «Поношення (лайка) мусульманина є насильством, а бій з ним - це невіра». Таким чином, лайка робить з мусульманина грішника, так само і заподіяння шкоди мусульманину робить заподіювачу шкоди грішником, якою б не була ступінь цієї шкоди. І шаріатських доказів щодо заборони заподіяння шкоди своєму брату-мусульманину більше ніж достатньо.

Вже багато хто з мусульман дійшли до того, що стали піднімати зброю проти свого брата-мусульманина. У деяких країнах справа доходить до вбивства, дозволу крові і майна - і все це відбувається в служінні невірному колонізатору, який домагається того, чого забажає, і втілює свої плани в наших країнах жменькою одних, які втратили свідомість, і інших, які втратили щирість.

Невірні колонізатори розірвали наші країни, зміцнилися в них і керують ними шляхом утворення політичного корумпованого центру. Наші правителі будують змови проти Умми і перешкоджають їй в її реальному відродженні. А навколо них - політики з їх числа і вчені, які виправдовують дії цих правителів і підтримують їх порочність. ЗМІ ж в наших країнах - це рупори правителів. Горе спіткало цю Умму в особі її правителів!

Умма не безсила в утворенні щирих свідомих лідерів, які повели б її корабель до берега віри. Більш того, Умма сповнена такими особистостями, проте вони віддалені від прийняття рішень, а їх місце зайняли рувебідат (нікчемні люди), які говорять про справи Умми.

За допомогою цієї сторінки - цієї благої платформи - я закликаю Умму передати справи управління собою свідомій щирій групі з числа її синів - хлопцям з Хізб ут-Тахрір, власникам ідейного керівництва, заснованого на великій ісламській ідеології, щоб вони втілили Шаріат Аллаха в ній і понесли разом з нею послання Ісламу як прямий шлях і керівництво для всього світу.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад
Йорданія
8 Раджаб 1437
15 квітня 2016 року

Головне меню