Щасливий той, хто вчиться на чужих помилках і горе тому, хто вчиться на своїх

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Оперативний штаб ССА в Алеппо виступив в суботу із заявою, в якій зачитувалися послання від ООН, що дає 24 години на те, щоб ООН натиснула на режим Асада і призупинила бомбардування мирних жителів міста. У цій заяві йдеться, що ССА буде розцінювати перемир'я порушеним, якщо рейди урядових сил триватимуть, і почне вестися обстріл позицій режиму, що не припиняє завдавати авіаударів, які призвели за останні кілька днів до смертей і поранень десятків людей.


Коментар: Для тих, хто спостерігає за подіями, не є секретом, що режим тирана розмовляє в Женеві сам з собою. З одного боку столу сидять представники режиму на чолі з де Містура, спецпосланцем з Вашингтону (тобто з Америки - господині режиму Асада), а також шаббіхи режиму, лідером яких виступає відомий шаббіха Башар Джафарі. З іншого боку столу сидять колишні шаббіхи режиму на чолі з Ріядом Хіджабом (колишнім прем'єр-міністром нусейрітського режиму, членом керівництва партії БААС у м. Дейр-ез-Зор і відповідальним за сумнозвісну в'язницю Пальміри), а разом з ним - група осіб, продали свою релігію та пішли за реалами і доларами. А тому немає нічого дивного в тому, що переговорний процес триває навіть після того, як деякі змовники проти сирійської революції показово залишили стіл переговорів, бо вони продовжують намагатися виставляти себе у вигляді якоїсь опозиції, заявляючи, що вони представляють революцію і жителів Шама!

Раніше Умма вже проходила через подібні переговори, на яких з обох сторін засідають агенти Заходу. Коли Індія окупувала Кашмір, агентурний режим в Пакистані підняв гасло звільнення Кашміру. Гасло було настільки вражаючим, що щирі представники армії Пакистану стали схилятися до думки, що ця операція і справді спрямована на звільнення Кашміру. Але на їх переможних багнетах піднеслися агенти Америки на чолі з Первезом Мушаррафом. А далі операція зі звільнення Кашміру була зірвана під приводом ліберального вирішення проблеми і почалися переговори між двома країнами. Переговори довели до того, що максимальна вимога Ісламабаду полягала у припиненні вогню на лінії контролю, що розділяє дві країни. Таким чином, гасло звільнення Кашміру пішло в історію і не згадується взагалі, крім як раз на рік у так званий «День Кашміру». Те ж саме було і з Палестиною, коли Умма встала на її звільнення. Тоді правителі мусульман створили Організацію Визволення Палестини (ОВП) - за аналогом конференції в Ер-Ріяді, на якій було прийнято рішення підтримати ведення переговорів із сирійським режимом, - за допомогою якої почалися переговори з іудеями, що закінчилися тим, що сили оборони мусульман стали захисниками армії іудеїв, а максимальна вимога ООП стала полягати в проханні до іудеїв не будувати більше поселень на землі, окупованій у 1967 р.

Так, ті, хто погоджується з перемир'ям і переговорами з невірним Заходом і його агентами, що б вони не припускали, все одно на наступний же день побачать, що все буде так, як захоче Захід, і досвід минулих років - тому найкращий доказ.

Розпалити збройний рух і народне повстання, якщо буде мирним або збройним, не є важкою справою, але це не означає, що потім цю революцію потрібно буде здати іноземним агентам. Навпаки, щирі мусульмани повинні проявити пильність перед обличчям цих агентів, яке б положення всередині революції вони не займали. Цих агентів потрібно нейтралізувати будь-яким шляхом, як би складно це не було, тому що благословенна революція повинна зберегти свою чистоту і непорочність. Необхідно привести революцію до її мети без будь-яких переговорів зі злочинним режимом і невірним Заходом позаду нього. Гасла революції повинні привести її до самоочищення, що забезпечить їй досягнення її благородних цілей.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Білял аль-Мухаджир - Пакистан.
19 Раджаба 1437 р.х.
26.04.2016 р.

Головне меню