Саміт США у Перській затоці через правильний погляд Хізб ут-Тахрір

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: На сайті Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір від 24.04.2016 опублікована стаття «Відповідь на питання про візит Обами в Саудівську Аравію».

В даній відповіді наводиться наступне: «...Цілі візиту не переслідували рішень проблем регіону, тому що Америка спланувала ці рішення ще до візиту Обами. Вона встановила проект для Сирії і затвердила його з моменту створення Комітету з переговорів в Ер-Ріяді, як і встановила його для Ємену і затвердила з моменту проведення операції «Буря рішучості», яка підкреслила статус прихильників аль-Хоусі для їх участі в правлінні після того, як вони були ізольовані в Сааді (мухафаза в Ємені) та її околицях. Вона також встановила проект для Палестини, який полягає у визнанні єврейської держави, так само - і для Іраку, і для Лівії... Таким чином, проекти Америки були встановлені для цього саміту ще до того, як Обама стане «кульгавою качкою» (мається на увазі швидке завершення президентського терміну Обами, «кульгавою качкою» в США називають президента, який ось-ось покине свій пост)! А згадка цих положень в підсумковій заяві (комюніке) була зроблена тільки для збільшення його тексту! І вони не є головними наміченими цілей даного візиту, які можна звести до двох основних положень:

1 - Забезпечення американського панування над регіоном Перської затоки і недопущення в ньому будь-якого іншого впливу, особливо - британського.

2 - Баланс ролей Саудівської Аравії і Ірану, щоб Іран залишався в східній частині затоки, а Саудівська Аравія - в західній. А потім вони поділять свої ролі в інших країнах регіону в «спортивному змаганні» без урахування традиційного впливу Великобританії або її агентів в Перській затоці, а навпаки - через американське доручення королю Саудівської Аравії Сальману зменшити перешкоди англійських агентів в Перській затоці (особливо - в Катарі) в просуванні американських планів і через надання Сальману особливо важливого значення у вирішенні цього питання...

Що ж стосується відносин між Саудівською Аравією та Іраном, то США прагнуть вирішити цю проблему і відновити відносини між двома сторонами, тому що Америка дуже зацікавлена в ухваленні регіоном ролі Ірану, що входить в її інтереси...».

Коментар: У той час як Ісламську Умму ріжуть ножем Америки і її агентів від артерії до артерії, в той час як мусульманські правителі більше не є правителями, а скоріше - уламками, на які спирається Америка для більшого контролю над Уммою і її ресурсами, в розпал геноциду, якому варварським і жорстоким чином піддається народ Шама, що навіть жодна людина не може собі уявити, що це відбувається зараз - у XXI столітті, в світі, що претендує на високу культуру і розвиток... в цей самий час ми спостерігаємо, що вчені Умми відвернулися від порятунку своєї пораненої Умми. Ми перестали бачити серед них небажаних вчених, які б протистояли словом істини, не боячись, заради Аллаха, осуду хулителя! Ми перестали чути про відважних сміливців, які взяли б позицію пана шахідів, наставляючи і забороняючи та роблячи те, що диктує їм їхня релігія і доктрина! Ми перестали бачити щире перо, яке стверджує істину і викриває брехню серед мовлення продажних арабських ЗМІ. Розширилося коло рувейбідат (нікчемних, низьких людей) так, що навіть став охоплювати не тільки правителів, але і вчених, журналістів і працівників медіа-простору...

Не так давно всі ці агенти зібрали свої «армії грошей і письменників» для атак на Хізб ут-Тахрір та його членів, тому що останні підняли прапор УКАБ, який прийняв Посланник Аллаха ﷺ прапором для себе і своєї держави. І тому рувейбідат стали обсипати Хізб і його послідовників звинуваченнями, зробивши це питання для себе доленосною послугою на порядку денному Заходу. У той же час ми не знайшли жодної хоч скільки-небудь значимої людини, яка дорікнула б бороданям з різних салафітських і суфійських рухів в тому, що вони стали співпрацювати з де Містурою, посміхаючись йому і засідаючи зі злочинним режимом в Женеві, в той час як честь цих салафітів і суфістів зневажається і топчеться в Сирії міжнародними силами, які і спонсорують Женеву! І після всього цього «побожний» світ мовчить, не зронивши й слова істини?!

Не залишилося нікого, крім Хізб ут-Тахрір та його щирих вчених на чолі з його аміром - щирим, які ставлять на перше істину, правдивим вченим шейхом Абу Ясіном, який критикує, аналізує і роз'яснює Уммі її хворобу і дає їй цілюче лікування. Однак Умма, перебуваючи під впливом тих продажних представників рухів, відмовляється приймати ці ліки, все більше і більше потопаючи в стражданнях, дійшовши до того, що приходить цей злочинний грішник Обама в центр її будинку - в землі Двох Святинь, - щоб топтати її своїми нечестивими брудними ногами, кидаючи виклик мусульманам і всім постраждалим і відкрито заявляючи, що він невпинно та безжально продовжить вбивати нас, різати і виганяти!

Ця заява до Умми від Хізб ут-Тахрір показує, хто такий Обама, і показує те, чого він хоче від Умми. Він - м'ясник, в руки якого рувейбідат (найнікчемніші люди) помістили долю мусульман; навіть більш того - вони зажадали від нього ще більше вбивств і знищення синів цієї Умми, щоб зберегти їх трони. А тому у вас, о мусульмани, не залишилося жодної іншої надії, крім як зібратися навколо піднятого прапора улюбленого Пророка ﷺ, твердо схопившись за його метод у викоріненні колонізатора і його поплічників-рувейбідат з мусульманських країн. А інакше вас чекає ще більше смерті і знищень, руйнувань і спустошень, покоління за поколінням. Зрадники стали очевидними для вас, як і щирі стали очевидними для вас, так за ким же ви підете?

І мав рацію богобоязливий чистий Хізб, коли завершив свою відповідь на питання словами: «На закінчення: це дійсно боляче - бачити, як Америка простягає свої руки через океан, щоб правити в наших землях і водах - джерелах нашої сили і наших багатства... Однак Америка не знаходить нікого іншого, крім рувейбідат, що прагнуть зберегти свої крісла, багатства і правління їх сімей, а тому вони підкоряються їй і виконують її вимоги. Вони бояться її і не бояться Аллаха, і саме завдяки цьому вона здійснює свої цілі через них в країнах мусульман! Однак це положення не триватиме довго, з волі Аллаха, тому що Великий і Всемогутній Аллах обіцяв нам, а Його Посланник ﷺ обрадував нас поверненням Праведного Халіфату. І тоді буде великим Іслам і мусульмани і будуть принижені невірні колонізатори».

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ ٢٢٧

«А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хішам аль-Баба
27 Раджаб 1437
03.05.2016

Головне меню