Алеппо горить в руках тих, які зібралися в Женеві і підписали ганебні переговори

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Місто Алеппо протягом минулого тижня піддавалося запеклому обстрілу російської авіації і авіації режиму Асада, в результаті чого були сотні вбитих і поранених. Це відбувалося під час проведення переговорів в Женеві між режимом Асада і Комітетом з переговорів, який оголосив останнім часом про припинення своєї участі в переговорному процесі.

Коментар: Те, чому піддається місто Алеппо в ці дні, цьому піддавалися й інші міста Шама протягом п'яти років своєї благословенної революції проти злочинного режиму. Остання кампанія підкреслює, що злочини Асада - це не що інше, як відображення злочину так званого «міжнародного співтовариства», на чолі якого стоїть Америка. Це - злочин, що відбиває банкрутство Америки і її розчарування нав'язати своє політичне рішення народу Сирії. Америка під приводом існування терористичних угруповань виправдовує обстріл населених пунктів. Це - той же самий привід, яким виправдовувався злочинний режим з моменту початку революції.

Ця злочинна атака виявляє справжнє обличчя тих, хто веде переговори і укладає перемир'я, особа тих, хто несе руйнування і проливає кров, і знімає маски з їхніх облич і показує, що вони нічого не вирішують. Це - купка людей, які потиснули руку злочинному режиму і які досі відправляються в столиці інших держав у пошуках достатку своїх панів, попираючи ногами все принципи революції і всі пожертви народу Шама.

Тут необхідно підкреслити, що ця запекла атака подібна до великого батога, спрямованого проти народу Шама, за яким піде отруєний пряник, пропонований йому Америкою. І це - американське політичне рішення, яке вона не змогла нав'язати колишніми методами і вдалася до старого методу - методу вбивства і катування, але в цей раз Америка діє так, розбираючись з кожним звільненим регіоном окремо. Америка і Росія оголосили про так званий «режимі тиші» в Дамаску і Латакії. З нього вони виключили Алеппо, щоб там тривала різанина.

Провал Америки в попередніх методах змушує мене запевнити народ Шама в тому, що потрібно проявляти стійкість, не відходити від принципів революції і не обманювати себе політичними рішеннями, чого б це не коштувало. Наша кров придатна бути ціною для вдоволення Аллаха за допомогою роботи зі встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва. А все, що крім цього, може бути марним пролиттям крові і марним жертвуванням на цьому шляху. І ось ми бачимо, що дали нам переговори і перемир'я. Настав час прибрати з очей пелену, звільнитися від залежності і чітко оголосити про принципи революції, що полягають у поваленні режиму і встановленні ісламської системи.

Для радіо Центрального інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір написав Мунір Насир
Член інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирія
25 Раджаб 1437
2.05.2016

Головне меню