Правителі Йорданії прагнуть розділити почуття мусульман згідно з політичними кордонами Сайкс–Піко

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Органи безпеки Йорданії перешкоджали проведенню громадської акції, організованої хлопцями з Хізб ут-Тахрір.

Як повідомляє «Аль-Джазіра», 1 Ша'бана 1437 р.х. (08.05.2016) представники органів безпеки змусили присутніх розійтися і, таким чином, не дозволили провести захід, організований в підтримку Алеппо та інших сирійських міст, що піддаються повітряним і артилерійським неприцільним бомбардуванням, що не минають ані людей, ані дерев, ані навіть каміння.

Коментар: Правителі Йорданії, з тих пір як англійці - вороги Умми - дали їм владу над яскравою частиною мусульманських територій, невтомно служать своїм панам англійцям, і їх більше нічого не турбує. Вони присвятили всі свої справи сіянню ворожнечі між мусульманами на основі розкреслених колоніалістами ненависних кордонів і розфарбованих ними ж локальних прапорців; на додачу до того, що раніше вони взяли участь у війні англійців проти Османського Халіфату, зруйнували його і сприяли здійсненню змов проти Умми, сьогодні вони перешкоджають кожному мусульманину, хто перейнявся порятунком і відродженням Умми.

І ось сьогодні їх нахабство, зухвалість і зрада по відношенню до Умми продовжують рости так, що вони перевершили своїх господарів в гніві і ворожнечі до мусульман - вони не дали провести акцію солідарності з нашими братами в Алеппо і в усіх інших закатованих містах Сирії. Таким чином, йорданські правителі хочуть покінчити з залишками ісламських почуттів мусульман по відношенню один до одного після того, як колонізатори розділили їх межами зловісної угоди Сайкс-Піко, що заважає мусульманам об'єднатися і надавати взаємну підтримку одне одному. Навпаки, вони закрили ці межі, хай погубить їх Аллах, перед лицем наших братів, що втікають з пекла злочинного Башара, і вбивають всіх, хто намагається їх перейти, на догоду Башару, який воює проти народу Шама.

Правителі Йорданії (а поряд з ними - і інші нікчемні правителі-агенти) раз по раз явно демонструють Уммі, що вони стоять на стороні її ворогів і що від них не варто чекати якогось толку. А ви - опора цих тиранів і їх сила - офіцери, солдати і поліцейські, чи не час вам схаменутися і злякатися Аллаха? Чи не час вам зайняти позицію, яка бажана Аллаху, с.в.т., щоб Він пробачив вас за те, що ви берегли режими, правлячі не тим, що Він послав, і сприяли ворогам Аллаха? Знайте ж, Аллах неодмінно здобуде перемогу і піднесе Свою релігію над усіма іншими, навіть якщо це ненависно невіруючим, і в цьому немає ніякого сумніву у тих, хто має хоча б крихту віри в серці! Так виберіть для себе одне з двох: або потрапити в Гієну, будучи тим, про кого Аллах сказав:

وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلَا

«Вони скажуть: «Господь наш! Ми корилися нашим старійшинам і нашій знаті, і вони збили нас зі шляху»» (33:67), -

або струсити з обличчя пил приниження і покори та відгукнутися на заклик вашого Господа, стати благочестивими синами Умми і надати допомогу тим, хто докладає зусилля на шляху відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, таким чином заслуживши Рай, ширина якого дорівнює ширині небес і землі. А це - велика перемога!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Валід Халіл Булейбіль
4 Ша’бана 1437 х.
11.05.2016 р.

Головне меню