Нетаньяху передвіщає зникнення єврейської країни подібно до того, як Хосрой передвіщав кінець свого правління

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:  Близький Схід– Рамаллах: прем’єр-міністр «Ізраїлю» Біньямін Нетаньяху, відвідав один із тунелів, виритих ХАМАСом на кордоні сектору Газа, який було виявлено більше місяця потому, заявив, звертаючись до своїх солдатів: «Ми перебуваємо в епіцентрі бурі… порівняно з тим, що відбувається у регіоні: у Сирії, яка руйнується у теперішній час, де вбито півмільйона людей; Ірак зруйнований, Лівія та Ємен також впали, а на другому кінці «ДАІШ» воює з Єгиптом та Йорданією. «Ізраїль» є найбільш стабільним та безпечним регіоном».

Коментар: Нема сумнівів у тому, що страх, який охопив братів мавп та свиней через невідомість перед тим, що їх очікує після успіху революцій та скинення правителів арабських країн, спонукав прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху виділити час та відвідати один із тунелів, виритих ХАМАСом на кордоні сектора Газа, який було виявлено більше місяці потому. І, можливо, його довга промова перед солдатами  для пояснення ситуації в арабському регіоні говорить про серйозність цієї бурі. І його слова про те, що єврейська країна є найбільш безпечною та стабільною, будучи епіцентром бурі порівняно з сусідніми країнами, дає нам можливість побачити реальний стан страху та жаху, який відчувають правитель єврейської країни та його бандити.

Можливо, Нетаньяху використав вираз «в епіцентрі бурі» для того, щоб описати стан спокою, у якому живуть євреї на окупованих територіях, а також для того, щоб вселити впевненість у свої солдат, які бояться свого поганого кінцю, до якого призведе пробудження Ісламської Умми у регіоні. Це також підкреслює те, що він втратив орієнтир в описі фактів та світових стандартів. Цей злочинець забув, що епіцентр бурі, незалежно від того, у якій безпеці він перебуває у даний момент, неодмінно спіткає руйнування. Цей вбивця забув про те, що епіцентр бурі дуже скоро буде у тому місці, з яким він зараз межує, тому що він постійно рухається.

Падіння режимів, які охороняли та захищали єврейську країну, призвело до того, що Ісламська Умма встала обличчям до обличчя з західним колоніальним хрестоносцем, його приспішниками та агентами, на чолі яких стоять брати мавп та свиней. І, можливо, новини про пробудження мусульман у Тунісі, Лівії, Ємені, Іраку, а також героїзм мусульман Шаму у протистоянні державам зла, їх настирливість у роботі для відновлення ісламського образу життя шляхом встановлення держави Халіфат– держави слави та порятунку– слугує кращим доказом того, що вони цього разу серйозні у своїх намірах, з волі Аллаха.

 Новини про перемоги Ісламської Умми у світі зіпсували сон Нетаньяху та його послідовників, і тепер він буде часто здійснювати візити до своїх солдатів, серед яких повно збоченців. Він буде працювати над розширенням можливостей для втечі, щоб бути готовим до цього, коли правитель правовірних піде на їх фортецю  – «Ізраїль».

Нетаньяху порівняв реальність мусульман з епіцентром бурі. Цим він передвіщає неминучість загибелі єврейської країни подібно до того, як Хосрой передвіщував послам Саада ібн Абі Вакъаса, нехай буде задоволений ним Аллах, про падіння його влади та захоплення його земель, навантаживши послів піском, думаючи, що він принизив їх.

 
Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Устаз Імаду-д-Дін Хаддукъ
2 Шабан 1437
09.05.2016

Головне меню