Перемир’я та політичне рішення з вбивцею дітей та злісним зазіхачем на гідності війни проти так званого «тероризму»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Заступник держсекретаря США Ентоні Блінкен заявив о п’ятниці, що його країна досягла остаточної угоди з Туреччиною щодо співпраці з метою очищення населених пунктів між містами Манбідж та Марі (Алеппо, Сирія) від організації «терористичної країни».

Блінкен заявив у ході  прес-конференції, яка відбулась у штаб-квартирі Держдепартаменту США у Вашингтоні, що американо-турецька співпраця у цьому питанні буде полягати у підсиленні підтримки поміркованих сирійських опозиційних сил і що найближчими днями буде більша компанія проти «ІДІЛ» у цих областях.

А з приводу припинення вогню у Сирії американський чиновник зазначив, що угода все іще триває, незважаючи на те, що вона тендітна, вказуючи на існування механізму між Росією та Сполученими Штатами з цього питання, а також про те, що дві держави втручаються для того, щоб припинити бойові дії в Алеппо, у випадку відновлення зіткнень знов.

Коментар: Сполучені Штати прагнуть перетворити боротьбу мусульман проти її агенту – вбивці Шаму, який використав усі види вбивства та руйнувань, використав бочкові бомби та хімічну зброю, постійні арешти та подальше порушення честі та гідності, тортури та жорстокі вбивства, у боротьбу проти так званого «тероризму». І ця боротьба з «тероризмом» не зупиниться на організації «ІДІЛ»; вона перейде на усіх тих, хто відкидає політичне рішення Америки. США вже підготували увесь світ до цього і слідують за ними, намагаючись занурити угрупування у цю боротьбу, використовуючи своїх прибічників, агентів, спричиняючи тиск  на них і використовуючи їх проти їх же братів, яких Америка внесла до терористичного списку. Усім відомо, що список «терористичних» угрупувань дуже довгий і не обмежується організацією  «ІДІЛ». Америка, з одного боку, зобов’язала вбивцю жінок, дітей та старих до перемир’я, а з іншого боку, вона працює, щоб знайти політичне рішення. Таким чином, цей вбивця бере участь у цьому рішенні  і є партнером Америки у той час, коли Америка проголосила війну «тероризму» і прагне налаштувати угрупування, які вона називає «поміркованими», проти угрупувань, яких вона називає «терористами», і так США намагаються викривити шлях революції та забезпечити своїм агентам час для зміцнення та підготовки до втілення американського політичного рішення.

Жителі Шаму у цілому, а угрупування – зокрема, повинні зрозуміти, шо шлях Заходу, шлях прийняття його рішень неодмінно призведе до знищення благословенної революції Шаму та зміцнить агентів Америки.  Захід є вороги, і необхідно порвати усі стосунки та нитки, які ідуть до нього та його агентам. Ви повинні знати, що це – істинна реальна боротьба з тираном Шаму, і ми усі повинні скоювати дії, які призведуть до його скинення, а його скинення відбудеться, якщо ми скеруємось на Дамаск, у його лігвище, тому що тиран Шаму не паде переговорами та перемир’ям.


Для радіо Центрального інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абдуль-Ваххаб, член інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирія
9 Шабан 1437
16 травня 2016

Головне меню