Америка надає щедру підтримку хоусітам і не вважає їх терористичним угрупуванням, незважаючи на їх гасла «Смерть Америці! Смерть євреям!»

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

З іменем Аллаха – Милостивого та Милосердного

Новина: Координатор по боротьбі з тероризмом США Джастін Сайберелл заявив на брифінгу о четвер 2 червня, що США не вважають хоусітів в Ємені в е терористами. За їх думкою, хоусіти – це бік конфлікту та бік переговорів, які ведуться для того, щоб вирішити цей конфлікт.

Коментар: Ця заява від США пролунала у ході кувейтських переговорів між делегацією хоусітів, з одного боку, та урядовою делегацією – з іншого. Таким чином, як зазвичай, усілякого разу, як погіршується положення хоусітів, на допомогу приходять американці із заявами у підтримку їх позиції на переговорах. І це відбувається при тому, що згідно до резолюції №2216 Ради Безпеки ООН (за 2015 год) хоусіти є народним ополченням, яке виступило проти легітимного уряду. Ані для кого із політиків не секрет, що подібна заява надає значної підтримки позиції хоусітів на переговорах, адже найбільша держава ООН визнає їх як легітимний бік у даних переговорах у Кувейті.

В ході усього ми знаходимо хоусітів у спробі перейняти гасла із Ірану «Смерть Америці! Смерть євреям!», щоб тим самим ввести в оману громадськість, у той час як самі хоусіти ведуть публічні переговори з представниками Америки та ООН. І навіть під час їх контролю над столицею Ємену у Сані здійснилась операція по масовому перевезенню євреїв із Ємену у сіоністське утворення «Ізраїль»!

Міністерство закордонних справ Великобританії заявило нещодавно про те, що хоусіти є частиною населення Ємену та зіграють роль у майбутньому Ємену згідно до курсу Британії та зовнішньої політики США. Угода між двома країнами передвіщає долю влади хоусітам в Ємені, що буде проголошено у результаті переговорів у Кувейті.

Одним словом, Захід керує конфліктом в Ємені та здійснює свої плани у своїх інтересах через місцеві маріонетки, у той час як конфліктуючим бокам нема справи до засмученого голодом та бідністю народу Ємену.

І на завершення ми закликаємо мусульман Ємену до керівництву справами Умми, встановивши Халіфат за методом пророцтва, який позбавить наші землі від впливу невірного колонізатора, захистить наші життя. Збереже наші багатства та зміцнить наші кордони.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Базіб
01 Рамадан 1437
06.06.2016

Головне меню