Заяви Туркі аль-Фейсала розкривають правду про деякі озброєні угрупування

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Рух ХАМАС засудив заяви, зроблені головою центру короля Фейсала по ісламським дослідженням, принцом Туркі аль-Фейсалом, «які звинувачують ХАМАС та палестинський опір у виступі проти конференції іранської опозиції у Парижі».

Принц Туркі аль-Фейсал, як колишній голова розвідслужби Саудівської Аравії, виступив з промовою о суботі 09.07.2016 на зібранні, влаштованому політичним крилом «Суспільства працюючого народу Ірану» (PMOI) у Парижі, сказавши «Іран надав допомогу руху ХАМАС, «Ісламському джихаду», «Хізбаллі» та Аль-Каїді, щоб створити хаос у регіоні», – підкреслюючи, що «для Хаменеі та Роухані краще обернути увагу на свої внутрішні проблеми», тому що «іранська опозиція досягне своєї мети та вижене правлячий режим».

Коментар: Заяви Туркі аль-Фейсала відносно ХАМАС розкривають реальність правителів Тегерану и Ер-Ріяду, як і розкривають реальність озброєних формувань, які піднімають гасла захисту та опору. Нема потреби у тому, щоб описувати похмуру правду о тих, хто назвав себе «партією Аллаха» («Хізбалла»), у той час як самі вони реалізують політику «легітимного правління», покладеного на них з боку Тегерана. Вони – ті, хто сам не лише поховав свої гасла про найбільшого шайтана (Америку), але і став слідувати за цим найбільшим шайтаном у його столицю – Вашингтон, – лідер якого, Обама, продовжує вести боротьбу з силами, налаштованими проти ядерної програми Ірану.

Ці організації підняли гасла «істини», але насправді стали слугувати планам брехливих правителів та режимів, які змагаються один з одним, однаково, будь то за якісь приватні другорядні питання, за вплив там і тут у сусідніх державах, або ж за можливість вислужитись перед колонізаторськими державами у їх столицях, щоб ті були задоволені такими маріонетковими правителями та бажали надалі використовувати їх у якості стражників та головорізів, які забезпечують владу колонізаторів у регіоні, а також які не дають повернутись єдності мусульман під прапором Халіфату за методом пророцтва , здатним об’єднати їх сили, відсікти руки агресора-колонізатора, більше того –и послання Ісламу у світ.

Таким чином, ці організації стали інструментами у руках колоніальних держав, або, у кращому випадку, інструментами у руках правителів, поставлених на правління колонізаторами, поза різницею, чи розуміють цей факт дані організації час ні, у той час як сама реальність та факти викривають брехливість усіх їх гасел.

Можливо, жителі Шаму витягнуть урок із участі цих організацій та зрозуміють істину, яка полягає у тому, що «держави-помічники» не бажають сирійській революції блага, а бажають використати їх для здійснення своєї політики, виконуючи накази, які поступають їм із столиць колонізаторів. Можливо, жителі Шаму розуміють, що ці правителі задоволені своєю роллю рабів колонізаторів, що вони відмовляються втілювати Шаріат Ісламу, відмовляються від істинного джихаду для звільнення аль-Акси, а тому не дивно, що вони товпляться у коридорах для переговорів, на яких приймаються криваві рішення, як це відбувається у Вашингтоні, Вені та Женеві, за рахунок крові мусульман та шматків їх тіл, розкиданих по землі Шаму.

И повинні відмовитись не лише від правителів та правлячих режимів, але і від кожного, хто рекламує їх, тому що часто під їх невинним виразом обличчя приховується отрута. Лідери цих озброєних організацій повинні почати поводити себе правдиво з Господом світів, відмовитись від кривого шляху, обрубити усі нитки нити лояльності та дружелюбності з усіма послами колонізаторських держав, що включає у себе також і правителів Тегерану, Ер-Ріяду, Анкари, Аммана та інших.

Вони повинні визнати правдивість Аллаха, Його Посланця ﷺ та ухопитись за вервь Аллаха, почати працювати разом з іншими мусульманами, які працюють над утворенням Праведної держави Халіфат за методом пророцтва, щоб Ісламська Умма повернулась такою, якою була раніше , – кращою Уммою, виведеною для людей. Якщо вони зроблять це, то так буде краще для них, а якщо відмовляться, то адже Аллах не потребує світів.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Інженер Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

8 Шавваля 1437 р.х.
13.07.2016 р.

Головне меню