Революція Шаму продовжує залишатись центром тяжіння дій та угод Туреччини

Новини та коментарі
Друкарня
باسم الله الرحمن الرحيم
 

Новина: Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров виразив впевненість у можливості відновлення діалогу з Туреччиною відносно сирійської кризи у межах нормалізації стосунків між двома країнами . Видання http://www.turkey-post.net/ оприлюднило новину під назвою: «Лавров: нормалізація стосунків з Туреччиною об’єднує нашу позицію по сирійські кризі».

Коментар: Новина щодо повторної нормалізації стосунків між Туреччиною та Росією співпала з новиною про нормалізацію стосунків між Туреччиною та єврейським утворенням . Потім відбулись напади на аеропорт Ататюрка у Стамбулі, що також співпало з наступною новиною: «Туреччина «скоректувала» правила взаємодії на кордонах Сирії», – повідомив канал https://www.alarabiya.net/ за 28.06.2016.

Ці дії та угоди вказують на підготовку Туреччини до більш активної ролі у боротьбі з революцією Шаму, оскільки підвищення ефективності її ролі у військових діях вимагає відкриття військової та розвідувальної координації як з Росією, такі з єврейським утворенням. Окрім того, турецькому режиму необхідно бути обережним перед обличчям гніву ісламської громадської думки, і, окрім того, він потребує більш сильного виправдування для своєї участі в «американській війні з терором», на кшталт вбивств в аеропорту.

Америці, яка бореться з революцією Умми у Сирії, ось вже протягом п’яти років революції не вдається добитися результатів, які би сприяли вирішенню ситуації, як їй вдалось це в інших країнах «Арабської весни». По сьогоднішній день вона та її маріонетки терплять крах у справі підкорення сирійського народу для реалізації своїх проектів та входження у політичне партнерство з тиранічним режимом, як це відбулось в Єгипті та Тунісі. Революція Шаму залишається непокірною Америці та відкритою для докорінного радикального змінення у Сирії, перекинуло б усі плани Америки, усіх колонізаторів та їх агентів.

Усе більше збільшується глибина американського глухого кута у Сирії: ані Іран, ані Росія (яких Америка підкорила собі, щоб вони були її катами) не змогли вирішити ситуацію у військовому відношенні, і «демократична» адміністрація США як і колись відмовляється здійснювати військову втручання у Сирію. Отож, нема сумнівів у тому, що Америка потребує інші інструменти, які будуть використовувати поруч із Росією та Іраном, зоб вони допомогли їй вийти із скрутного стану у Сирії.

Росія розглядає себе у якості партнера Америки у Сирії (а не просто її інструментом), як і бачить себе у якості ключового гравця у вирішенні цієї кризи. І тому Лавров сказав: «Нормалізація стосунків з Туреччиною об’єднує нашу позицію по сирійські кризі». І ані для кого не є секретом глибина координації між Росією та іудейською окупаційною країною у питанні Сирії .

Усе це вказує на те, що серйозність нормалізації стосунків Туреччини з Росією та з єврейським утворенням не обмежується ідейними міркуваннями та викликом, кинутим культурі Умми, яка відкидає зближення та співпрацю з колонізаторами та окупантами. Навпаки, вона (нормалізація) перевершує те, що більше цього – військову небезпеку у відношенні сирійської революції та небезпеку призначення Туреччини на важливішу роль у військових діях , щоб допомогти Сполученим Штатам у спробі ліквідувати революцію та просунути американське політичне рішення, яке збереже сирійський режим, як і збереже його підкорення США. А тому зовсім не дивно, що деякі люди передбачали наступний крок Ердогана – що він буде молитись у Дамаску, але разом з сирійським президентом (у випадку успіху зусиль Туреччини у реалізації проекту США).

Турецький режим, який потискає руку руським, що обстрілюють Алеппо білим фосфором, та потискає руку сіоністам, які бомбардують Газу білим фосфором, бажає бути солдатом у таборі колонізаторів, як до цього залишався солдатом НАТО, що проливає кров мусульман.

А тому повстанцям, бійцям опору та ісламським рухам належить стерегтись усіх злочинів, які здійснюються цим режимом у відношенні Умми, її свідомості та революції. Не виправдовуйте подібні злочини ствердженням – брехливою гіпотезою, яку вони намагаються нав’язати розумам своїх послідовників, нібито Ердоган – володар проекту відродження, який слугує інтересам Умми! І, воістину, революція Шаму, що викриває та обнажає, незабаром викриє кожного змовника.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Махер аль-Джабарі – член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Палестина
27 Рамадану 1437х.
02.07.2016

Головне меню