Америка — істинний ворог мусульман, людства, а також джерело терору

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

З іменем Аллаха – Милостивого, Милосердного

Новина: «Мухаммад ібн Сальман зустрічається з Трампом у Білому Домі» («ASHARQ AL-AWSAT», 14.03.2017).

«Наслідний принц та директор Агентства національної безпеки США обговорять питання зміцнення співпраці області боротьби з екстремізмом та тероризмом» («Саудівське інформаційне агентство», 23.03.2017).

Коментар: У 2006 році британський медичний «TheLancet» опублікував дослідження, що стосується іракців, які загинули внаслідок американської війни в Іраку. З 2003 року до миті проведення дослідження їх число склало 654965 людей («BBC»). Незважаючи на те, що дані цифри важко підтвердити, усе ж таки той, хто слідкує за вбивствами та руйнуваннями, не засумнівається у них, як і той, хто стежить за злочинами Америки з миті її створення і до сьогодні.

Америка була побудована на кістках більше 100 мільйонів корінних жителів Північної та Південної Америки, індейців. Нова американська держава постійно застосовувала різноманітні форми вбивства та тортур. А у 1945 році Америка шокувала світ вбивством майже 250 тисяч японців двома бомбами, що опустило завісу шестирічної Другої світової війни, яка унесла біля 85 мільйонів людей при участі (і навіть при головуванні) Америки. Пізніше в американській війні у В’єтнамі з 1955 по 1975 роки загинуло біля 1,2 мільйони людей.

У 1948 році президент Трумен став першим, хто визнав легітимність єврейського утворення «Ізраїль» по спливанню усього декілька хвилин після об’яви євреями щодо створення цього сіоністського утворення на окупованій території Палестини. Це було найкрупнішою крадіжкою в історії людства, скерованої проти палестинців. А у 1967 році Америка зіграла ключову роль у розширенні єврейського утворення у Палестині та території десятків тисяч істинних володарів палестинської землі.

У 1979 році Америка знов зіграла ключову роль, вже в іранській революції. З того часу Америці вдається підтримувати озброєні та міжмазхабні конфлікти у регіоні своїми руками, а іноді — і руками своїх маріонеток в Ірані, як це було під час першої війни у Перській затоці, що знищила біля мільйону людей (Ірано - іракська війна 1980–88 рр.). Друга ж війна у Перській затоці унесла життя майже 100 тисяч людей. Усе це відбувалось на додаток до іракської війни 2003 (третій війні у Перській затоці), згаданій вище. З того часу Іран почав виконувати роль «сторожового собаки» над країнами Перської затоки для Америки, інколи погрожуючи їм, інколи вимагаючи величезні суми за зброю, а інколи укладаючи з ними політичні та економічні угоди.

З початку благословенної революції у Сирії і по сьогодні Америка спробувала усі можливі способи знищення мусульман. Вона доручила своєму агенту Башару покінчити з сирійською революцією, чого б це не коштувало, а агентам в Ірані — знищити народ Сирії. Америка скоординувалась з Росією у винищенні мусульман. Вона наказала своєму агенту Ердогану відкрити турецький фронт. Потім була утворена міжнародна коаліція під приводом боротьби з «ІДІЛ», але насправді жертвою коаліції повинен був стати щирий та ні у чому не винний народ, і події в Алеппо декількома місяцями раніше стали прикладом цьому. Внаслідок усього цього було вбито сотні тисяч жителі Благословенного Шаму від рук Америки та її приспішників . Практично по такому ж сценарію було здійснено кровопролиття в Ємені та Лівії. Американські агенти приймають та виконують замовлення на вбивства та кровопролиття. Усі злочини Америки знаходяться на виду,і той, хто здатний побачити корінь нинішніх та минулих подій, зможе побачити їх та зрозуміти, що над непричетністю США до вибухів та терактів в Америці та Європі, після яких було прийнято рішення входу в Афганістан, Ірак та Шам, повис сумнів. Усі ці цифри та статистичні дані задокументовані та доступні усім на ресурсах «Google» або «Wikipedia».

На додаток до усіх цих військових злочинів Америка стала безпосереднім винуватцем глобальної економічної кризи, від якої внаслідок політики глобалізації та прив’язки національної валюти до долару досі страждають усі мусульманські країни (а якщо говорити стисло, через прив’язки усієї світової економіки до лихварської економіки США).

Також і ми, жителі Саудівської Аравії , страждаємо від панування та спроб впливу Америки на наше суспільство, як до візитів Кондолізи Райс, так і після, де Америка безпосередньо намагалась втрутитись у питання цноти жінки, у справи молоді, в освітні програми та у питання «розваги та дозвілля», закликаючи до свободи та лібералізації у нашій країні. Як і Трамп, з початком своєї президентської діяльності, не залишався осторонь зі своїм нахабним красномовством та ворожими заявами.

Мудра людина завжди витягує урок із чужих прикладів . А мусульманин не буде укушений двічі із однієї нори. Тема «дружби та непричетності» (аль-валява аль-бара) є усім відомою нормою в Ісламі. Також мусульманин не приймає положень із доктрини капіталізму, заснованого на брехні, навпаки, мусульманин керується рішеннями Аллаха, які виходять із чистої доктрини Ісламу, де ясно говориться:

لَّا تَجِدُ قَوۡمٗا يُؤۡمِنُونَ بِٱللَّهِ وَٱلۡيَوۡمِ ٱلۡأٓخِرِ يُوَآدُّونَ مَنۡ حَآدَّ ٱللَّهَ وَرَسُولَهُۥ

«Серед тих, хто вірує в Аллаха та в Останній день, ти не знайдеш людей, які любили б тих, хто ворогує з Аллахом та Його Посланцем» (58:22),

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا تَتَّخِذُواْ عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمۡ أَوۡلِيَآءَ تُلۡقُونَ إِلَيۡهِم بِٱلۡمَوَدَّةِ وَقَدۡ كَفَرُواْ بِمَا جَآءَكُم مِّنَ ٱلۡحَقِّ

«О те, які увірували! Не беріть ворога Мого та ворога вашого своїм покровителем та помічником. Ви відкриваєтесь їм з любов’ю, хоча вони не вірять в істину, яка явилась до вас» (60:1),

وَلَا تَرۡكَنُوٓاْ إِلَى ٱلَّذِينَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّكُمُ ٱلنَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ ٱللَّهِ مِنۡ أَوۡلِيَآءَ

«Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Нема у вас покровителів та помічників , окрім Аллаха» (11:113).

Також існує багато інших ясних текстів на тему «дружби та непричетності», яка прищеплювалась мусульманам шейхами та вченими з самого дитинства.
Такою є історія злочинної Америки. А також такими є повеління Аллаха відносно взаємостосунків з ворогами:

فَلۡيَحۡذَرِ ٱلَّذِينَ يُخَالِفُونَ عَنۡ أَمۡرِهِۦٓ أَن تُصِيبَهُمۡ فِتۡنَةٌ أَوۡ يُصِيبَهُمۡ عَذَابٌ أَلِيمٌ

«Нехай же стережуться ті, хто противиться його волі, як би їх не спіткала спокуса або не спіткали їх тяжкі страждання» (24:63).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад ібн Ібрагім – країна Дох Святинь
26 Джумадаас-сані 1438р.х.
25 березня 2017р.

Головне меню