O мусульмани! Ваші проблеми знаходяться у руках ваших ворогів!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Управління Верховного комісару Організації Об’єднаних націй по справам біженців (УВКБ ООН) об’явило про те, що воно знаходиться у стані «підвищеної готовності» через погіршення кризи у М’янмі після того, як за день до цього більше 11000 мусульман-рохінджа перетнули кордон Бангладеш.

Представники ООН заявили, що багато хто із прибуваючих біженців йшли декілька днів,перш ніж досягли безпеки.

На минулому тижні щоденно біля 2000 людей вирушали із М’янми у Бангладеш.

Також в ООН заявили, що страждають від психологічних травм після того, як втечею врятувались від вбивств, спалення та знищення їх селищ... («BBCArabic», 10.10.2017).

Коментар: Розкрились жахливі лиха, на які наражаються мусульмани-рохінджа, і підтвердився той факт, що проблеми мусульман знаходяться у чужих руках — у руках колонізаторів, які керують мусульманами у своїх інтересах. Наприклад, УВКБ ООН «займається» проблемо мусульман-рохінджа так само, як «займалась» проблемою Палестини, Чечні, Іраку, Афганістану та Сирії, перетворюючи проблему у буханку хліба або мішок з мукою та простирадлом... А що стосується втрачених життів, пролитої крові на порушеної честі, то це не предмет дослідження і не доленосна проблема мусульман...

Де ж мусульмани сьогодні? Вони розкидані у національних країнах, серед яких немає ісламської держави в сенсі політичного утворення, заснованого на ісламській акиді. Тому мусульмани не мають покровителя та захисника, а те, що робить УВКБ та деякі «лідери» мусульманських країн, направляючи продовольчу допомогу та прокладаючи повітряні мости, щоб надати гуманітарну допомогу мусульманам-рохінджа — це ніщо інше як уникання докорів та погашення гніву мусульман усього світу. Хіба так вчинив аль-Мутасім?!Він відгукнувся на поклик мусульманки, над якою знущався невірний, вирушивши рятувати її на чорно-білому коні на чолі могутньої армії. Так аль-Мутасім постояв за честь мусульманки та відкрив візантійське місто Аморій. Хіба сьогоднішні правителі подібні аль-Мутасіму?!

Нехай же мусульмани знають, що їх проблеми не знаходяться у їх руках або руках їх правителів. Замість цього ці правителі змовляються проти мусульман та віддають їх ворогу. Умма змінить цю гірку реальність, тільки змістивши цих правителів та присягнувши праведному халіфу, який захистить цілісність Умми та стане відповідати на поклик мусульман, споряджаючи численні війська, від яких здригнеться земля під ногами невірних. Хізбут-Тахрір піднімає цей стяг, так надайте ж йому допомогу та підтримайте заклик до Аллаху, і Він допоможе вам та зміцнить ваші стопи!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад, Йорданія
25 Мухаррама 1439 р.х.
15.10.2017 р.

Головне меню