Захід та його агенти принижують жінку та вносять розпусту в оточення мусульман

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Палестинська правозахисниця Ясмін Маджаллі запустила технічний проект у Рамаллі, щоб звернути увагу на проблему переслідувань на палестинських вулицях.

Ясмін вислухувала та збирала розповіді палестинських жінок, які наразилися на переслідування, у межах технічного проекту по підвищенню обізнаності щодо небезпек переслідувань та наслідків цього явища для жінок та палестинського суспільства. Цей проект реалізовувався у межах програми «100 жінок», трансльованого каналом «BBC», до розповідаються історії та досягнення жінок («BBC Arabic»).

Коментар:

Цей проект, як у Тунісі та Єгипті, явно не скерований на підтримку жінок яким-небудь чином, а швидше слугує для обману мусульманки та мусульманських народів.

Ті, хто стоять за подібними проектами при щедрій підтримці з боку Заходу, його ЗМІ та інститутів, запроваджують ідею про те, що жінка вправі носити у громадському житті те вбрання, яке їй до смаку,відвідувати різноманітні заклади без розділення між чоловіками та жінками, а також ходити, приваблюючи увагу сторонніх чоловіків своїми нарядами. Вони вчать мусульманок методам спокуси, приваблення уваги та пробудження похоті у чоловіків. Захід за допомогою цих проектів прищеплює у свідомості жінок непослух Аллаху та скоєння аморальних вчинків згідно з західними принципами «свободи»,які розковують бажання та перетворюють суспільства у стурбованих похіттю людей, головною метою яких є пошук вдоволення своїх низьких пристрастей.

Особи, відповідальні за ці проекти, запроваджують ідею західного лібералізму. Проте усі без винятку народи Заходу стали свідками морального занепаду та росту злочинності у відношенні жінок та їх території. Якщо їх дійсно турбує благополуччя жінки, то нехай подивляться на положення жінки у західному суспільстві, де вона розцінюється згідно ідеям Заходу.

Серед їх огидних методів, що використовуються у спробах поширити аморальність, — узагальнення приватних випадків, не пов’язаних між собою, у дещо спільне та загальноприйняте серед мусульман. Так вони почали стверджувати, що половина жінок-мусульманок в ісламському світі піддається жорстокості! Ті, хто знає та розуміє мусульман, відчувають у цьому брехню та підступ. Проте ворогам не терпиться запровадити розпусту серед мусульман, щоб зробити їх аморальним народом.

Великий Іслам бездоганно регулює усі сфери життя, і соціальну сферу — у тому числі. Ця релігія оберігає жінку та виділяє її особливий статус. Він підносить її із об’єкту для похоті чоловіків (те, що відбувається на Заході), до матері, хранительки родинного вогнища та супутниці на тропі послуху Аллаху. Іслам зробив її тією, яку цінують так само, як і чоловіка, незалежно від її тіла, привабливості та зовнішнього вигляду. Іслам вимагає, щоб жінка жила з чоловіком у якості матері, дружини та сестри, щоб він та вона вчились один в одного, довіряли один одному, піклувалися один про одного в атмосфері цнотливості, непорочності та взаємодопомоги.

إِنَّ ٱلَّذِينَ يُحِبُّونَ أَن تَشِيعَ ٱلۡفَٰحِشَةُ فِي ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَهُمۡ عَذَابٌ أَلِيمٞ فِي ٱلدُّنۡيَا وَٱلۡأٓخِرَةِۚ وَٱللَّهُ يَعۡلَمُ وَأَنتُمۡ لَا تَعۡلَمُونَ

«Воістину, тим, які люблять, щоб про віруючих поширювалась гидотна, уготовані тяжкі страждання у цьому світі та в Останньому житті. Аллах знає, а ви не знаєте» (24:19).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Бахір Саліх, Палестина
1 Сафара 1439р.х.
21.10.2017 р.