Король Сальман бореться з корупцією

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Принц Саудівської Аравії Мухаммад ібн Сальман почав антикорупційну кампанію проти політиків та крупних бізнесменів під гаслом «Король Сальман бореться з корупцією».

Коментар:

В Ісламській Уммі ані для кого не секрет, що ці правителі є агентами та інструментом у руках їх хазяїв. Вони слухняно виконують поставлену їм задачу. Одні із них взяли собі у покровителі Британію, інші — США.

На протязі тривалого часу вони правлять мусульманами мечем та вогнем, а тепер завіса спала, і вогонь підкрався до їх палаців, і скоро він погубить їх, як згубив багатьох тих, хто був до них.

Вони обрали для себе чорну сторінку у книгах історії, і тому немає їм порятунку у цьому світі, а у Судний день вони вкусять своє покарання з волі Аллаха.

О вчені, які підтримують тиранів та стоять у їх рядах! Чи не час вам перейти на сторону мусульман, скеровуючи їх до викорінення цих «правителів»?! Чи не час вам об’явити війну кожному, хто воює та порочить «Ля иляха ілля Ллах»?!

О вчені! Стережіться опинитись по інший бік барикад у цій битві та зазнати поразки в обох світах. Прийміть позицію, якою задоволений Аллах та Його Посланець ﷺ та помирайте не інакше, як будучи на ній, і тоді, з волі Аллаха, Він пробачить вам ваші гріхи. Ісламська Умма прокинулась та почала рух, і вона не зупиниться, доки не буде панувати на землі Шаріат Аллаха.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Рамі аль-Хомсі
19 Сафара 1439 р.х.
08.11.2017 р.

Головне меню