Привітання Трампом Сальмана та його сина підтверджує крайню старанність у виконанні останніми американських проектів та директив

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Президент Америки похвалив короля Саудії Сальмана та його наслідного принца Мухаммада ібн Сальмана. Це відбулося у той час, коли вони здійснювали арешти низки амірів бізнесменів та міністрів, як діючих, так і колишніх.

Дональд Трамп у Твітері написав:

«Я повністю довіряю королю Сальману та наслідному принцу Саудівської Аравії. Вони точно знають, що роблять. Деякі люди, до яких вони застосували жорсткі заходи, довгий час доїли свою країну» інформаційне агентство «Анатолія», 07.11.2017

Коментар:

Америка під керівництвом Трампа знайшла для себе слабку ланку на Землі двох Святинь, що уособлюється у королі Сальмані та його сині, який став наслідним принцом після «м’якого перевороту» проти свого двоюрідного брата, Мухаммада ібн Найфа. Сальман з його сином, не вагаючись та не змінюючись в обличчі, виконують усе продиктоване їм хазяїном Білого дому, починаючи з операції «Буря рішучості», що згубила Ємен, повбивала та позбавила оселі його синів та дітей, продовжуючи підступами проти Шаму та його революції та закінчуючи фантастичними угодами по зброї, що використовується виключно у репресіях проти мусульман, а також вони виконують усі американські задачі: від розпалення огидної міжусобної війни до розриву відносин та блокади Катару з метою примусити його маріонетковий пробританський уряд увійти в американський дім послуху та покори.

Сальман та його син довели Білому дому, що вони є службовим персоналом першої категорії і що Саудія і насправді «дійна корова», як описав її Трамп під час своєї передвиборчої кампанії. І ось Трамп сьогодні підтримує це служіння, нагороджуючи Саудів своїм твіттом та за те, що вони зробили у справі виривання пазурів Британії за допомогою відставок та арештів, і навіть вбивств кожного, хто нелояльний до США, будь то із числа сусідів, братів або кузенів.


На превеликий жаль, ця сумна дійсність поширюється сьогодні на усіх правителів у країнах мусульман. І їх підтримують у гріховності та несправедливості вчені та шейхи, які обрали разом зі своїми хазяями знаходження у лавах ворогів Ісламу та його Умми!

А ви, о нащадки мухаджирів та ансарів! Будьте тими, хто випереджає у добрі та поверніть Ісламу його початкову історію! Працюйте разом з серйозними активістами, які докладають зусиль для виконання повноцінної ісламської моделі життя за допомогою встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, який захищає недоторканість мусульман та береже їх життя та багатства.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Валід Буляйбір
22 Сафара 1439 р.х.
11 листопада 2017 р.

Головне меню