Підступи невірних виявляться безуспішними

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У неділю 26.11.2017 на сайті «Аль-Джазіри» була опублікована стаття під назвою «Міністри оборони країн ісламського контртерористичного альянсу зібрались в Ер-Ріяді». Далі у статті пишеться:

«Саудівський наслідний принц Мухаммад ібн Сальман відкрив засідання ради міністрів оборони Ісламського військового союзу по боротьбі з «тероризмом», яке почалось сьогодні під гаслом «Союзники проти «тероризму».

У своєму виступі Ібн Сальман підкреслив, що метою зустрічі представників більше сорока мусульманських країн є сильне послання за допомогою цього союзу проти «тероризму» в усі місця, вважаючи, що найбільша загроза «тероризму» полягає у викривленні ісламської релігії та її доктрини.

Він додав, що країни, які беруть участь в альянсі, «повні рішучості не допустити викривлення релігії та залякування населення», підкреслюючи необхідність координації у боротьбі з «тероризмом», який «був активний у мусульманських країнах в останні роки».

Очікується, що на зустрічах буде обговорена загальна стратегія Ісламського союзу, механізми його діяльності та майбутні ініціативи у боротьбі з «тероризмом».

На засіданні також виступив Генеральний секретар Всесвітньої Ісламської ліги Мухаммад аль-Ісса, сказавши, що «тероризм — це ідеологічна проблема, а не тільки проблема безпеки», а також виступив міністр оборони Кувейту шейх Мухаммад Халід аль-Хамад ас-Сабах, який підкреслив «необхідність захисту суспільств від загроз «тероризму» та необхідність солідарності та співпраці між державами у боротьбі з «тероризмом».

Коментар:

Спостерігач за глобальним нападом невірних на мусульманські країни зрозуміє, що вбивства та вибухи, які приписуються мусульманам, скеровані на викривлення образу Ісламу, його великої культури і, зокрема, політичної системи. Ми бачимо, що невірний Захід використовує різноманітні інструменти у культурній війні проти Ісламу. Головними інструментами у його політиці є правителі мусульманського світу, які більше за інших сіють смерть та утискають людей. Їх руки заплямовані кров’ю мусульман. Вони влаштовують змови проти Умми та ведуть її до загибелі.

Безперечно, невірний Захід та решта світу зазнає збитку у цій битві проти Ісламу та мусульман. Міжнародні держави не можуть завершити цю війну на свою користь. Мусульманські правителі та їх папуги у весь голос кричать, що проблема «тероризму», під яким вони мають на увазі Іслам, є ідеологічною проблемою, тому необхідно об’єднати зусилля та співпрацювати у боротьбі з ним. Проте усе це, що вони витрачають на цьому шляху, жалюгідно перед могутністю Аллаха. Всевишній Аллах сказав:

قَدْ مَكَرَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَأَتَى اللَّهُ بُنْيَانَهُمْ مِنَ الْقَوَاعِدِ فَخَرَّ عَلَيْهِمُ السَّقْفُ مِنْ فَوْقِهِمْ وَأَتَاهُمُ الْعَذَابُ مِنْ حَيْثُ لَا يَشْعُرُونَ

«Підступи будували іще ті, які жили до них, проте Аллах зруйнував підґрунтя їх будівлі. Дах обрушився на них зверху, і муки спіткали їх звідти, звідки вони їх не очікували» (16:26).

З дозволу Аллаха, їх спіткає те, що вони не очікували, і звідти, звідки вони не чекали.

Ісламська Умма розглядає Халіфат як частину релігії, тому вона ніколи не відмовиться від нього. Вже настав час Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, з дозволу Аллаха.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Бассам аль-Макдісі, Палестина
10 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
28.11.2017 р.

Головне меню