Не існує ніякого «Ізраїлю», щоб аль-Кудс став його столицею

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Лідер КНДР Кім ЧенИн виразив своє незгоду з рішенням президента США Дональда Трампа визнати аль-Кудс столицею «Ізраїлю».

«Не існує держави, яка називається «Ізраїль», щоб аль-Кудс став її столицею» сказав він «RT», 08.12.2017

Коментар:

Ця заява радує серця, якщо не усіх, то багатьох мусульман, незважаючи на те, що вона виходить від атеїста, який не вірить в Аллаха. Ким ЧенИн, сказав це, коментуючи звістку про те, що Трамп визнає аль-Кудс столицею сіоністського утворення. Безперечно, коментар цього невіруючого чоловіка примусить мусульман відчути сум та скорботу за своє положення. Це — положення кращої із общин, виведеної для людей. Причиною такого занепаду є ганебні та змовницькі позиції пригноблювачів, які керують мусульманами вогнем та мечем, а також позиції вчених.

Сумно те, що у двохмільярдній Уммі не знайшлось жодного правителя або лідера, який насмілився б висловити десяту частину того, що сказав цей атеїст. Це явилось останньою краплею, яка переповнила чашу, оскільки усі правителі мусульман, як і їх хазяї, вже проявили ненависть на своїх вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Тому ми бачимо, що вони займають такі позиції, якими задоволені їх хазяї. Наприклад, Ердоган, який при кожному виступі робить гучні та сміливі заяви, загрожуючи Трампу тим, що аль-Кудс — це «червона лінія». Він навіть став посміховиськом серед людей після того, як збільшилась кількість цих «червоних ліній». Насправді президент Туреччини обмежився лише тим, що виразив своє жалкування з приводу такого рішення і закликав провести екстрене засідання Організації Ісламської співпраці (ОІС), щоб обговорити рішення Трампа. Потім він зв’язався з головою невір’я — папою римським, — щоб обговорити це рішення так, що став тим, хто просить захисту у вогню під спеки (газета «Ad-Diyar», 07.12.2017).

Що стосується жалюгідного правителя Йорданії Абдуллаха II, то він виразив своє почуття «гордості» за людей, які взяли участь у багатомільйонних демонстраціях із засудженням рішення Трампа. Замість того, щоб анулювати ганебну «Ізраїльско» -йорданську мирну угоду та відкрити кордон перед йорданською армією та розгніваними людьми, щоб вони викоренили сіоністське утворення та звільнили усю Палестину — замість усього цього він спонукає людей виражати почуття гніву на маршах та демонстраціях, яку, як відомо, не вирішують проблему аль-Кудсу та Палестини.

Таку ж реакцію та заяви ми спостерігаємо в усіх жалюгідних правителів мусульман. Навіть якщо вони відрізняються у словах, їх зміст один — засудження та осуд з метою зберегти хоч якесь обличчя перед масами обурених мусульман.

Слова лідера КНДР непрямо вказують на те, що окупація аль-Кудса та усієї Палестини не сталася б, якщо б маріонеткові правителі мусульман не змовились між собою і з прибічниками сіоністського утворення із числа західних країн. Також його слова вказують на те, що звільнення Палестини та аль-Кудса неможливе доти, доки не будуть скинуті ці зрадники і не будуть підготовлені численній війська під керівництвом щирого та богобоязливого халіфа, який скерує усі сили проти сіоністського утворення і покарає тих, хто стоїть за ним. Це — єдиний шлях…

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Валід Буляйбіль
23 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
11.12.2017 р.

Головне меню