Палестинська проблема — це проблема Ісламської Умми, і їй її вирішувати. Америці нічого не залишається, окрім як підтримувати єврейське утворення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив прагнення президента Байдена відвідати регіон і зустрітись з Махмудом Аббасом заради обговорення зміцнення двобічних відносин і пошуку найкращих рішень для підтримки проекту про створення двох держав, а також закликати єврейське утворення покращити позиції і добитись прогресу на усіх рівнях (Al-Araby Al-Jadeed).

Коментар: Америка нахабно втручається у справи Ісламської Умми, і щодо цього ми скажемо наступне:

Перше: ця проблема — проблема Ісламської Умми, їй належить ця земля і святині, і тільки вона може вирішувати долю благословенної землі. Рішення витікає із ісламської акиди і просвіти: воно полягає в повному звільненні благословенної землі і викорінення єврейського утворення раз і назавжди.

Друге: промова американського держсекретаря і американські колоніальні рішення відносно палестинської проблеми витікають із їх прагнення узаконити єврейське утворення. Ця промова мова — промова ворога Умми; по своїй сутності він не відрізняється від єврейських окупантів. Їх слова і рішення не стосуються Умми, вони скеровані на агентів, на режими і правителів, які не мають ніякої цінності для Ісламської Умми.

Третє: американське рішення про створення двох держав ділить Палестину між народом і окупантами. Це рішення підтримають тільки маріонеткові режими і жалюгідні правителі в наших країнах. Варто зазначити, що цьому рішенню немає місця в реальності, тому що єврейське утворення встановило контроль над більшою частиною благословенної землі.

Четверте: візит Байдена з метою покращити положення в регіоні вказує на слабку американську позицію в даному питанні. Америка вважає, що єврейське утворення повинно існувати, і проблема полягає в тому, щоб справитись з трагедіями, викликаними окупацією. Таким чином, вони бажають перетворити палестинську проблему в гуманітарну проблему. Потім за допомогою зняття блокпостів і відкриття переходів, а також видачі дозволів на роботу буде вирішуватись ця проблема. Цей дозвіл існування єврейського утворення і допомога йому в обмін на мовчання народу Палестини і Умми.

П’яте: Шаріат зобов’язує нас до негайному звільненню землі , куди був перенесений наш Пророк ﷺ, і викоріненню єврейського утворення звідти. Вже прийшов час відрубати щупальця Америки, прогнати її агентів і встановити Халіфат, і тоді ми звільнимо благословенну землю в одній битві, як це було при Хіттіні і Айн Джалуті. Це неминучий конфлікт з «Ізраїлем» , який Байден намагається відстрочити. Поїзд Ісламської Умми рушив, він розчавить колоніалізм і його важелі впливу, і тоді виконається обіцянка Аллаха і блага звістка Його Посланця ﷺ. З волі Аллаха, це трапиться скоро.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мусаб Абу Аркуб
Члена інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині
04.07.2022

Головне меню