Виток секретних документів розкриває сутність Америки

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В Пентагоні заявили, що виток секретних документів Міноборони США становить дуже серйозну загрозу національній безпеці.

Документи містять секретну інформацію, пов’язану з війною в Україні, а також з Китаєм і американськими союзниками. Чиновники говорять, що файли, які просочились, були в форматі, схожому на документи, які видаються старшому командуванню.

Триває розслідування по встановленню джерела витоку.

Коментар: Наслідки витоку більше 100 секретних і суворо засекречених документів досі приваблюють велику увагу американських і зарубіжних ЗМІ. Оскільки вони містять інформацію не тільки про війну в Україні, але й про інші країни, такі як Китай, Південна Корея, Великобританія, Єгипет і навіть єврейське утворення.

В засекречених документах містилась наступна інформація: Америка стежить за Зеленським та його оточенням; графік постачань озброєння для українців, їх слабкі місця на фронті, і план контрнаступу; розташування російських військ, їх підготовки до ударів і передача цієї інформації українській стороні; описання інциденту з британським розвідувальним літаком над Чорним морем; присутність британського спецназу на території України...

В цій історії примітно те, що Америка шпигує навіть за тими, кого вона називає союзником, наприклад, за Південною Кореєю, або більше того, вона шпигує за британським міністром оборони. Хоча відомо, що Британія є членом «П’яти очей», де британські і американські спецслужби співпрацюють один з одною і, як вони стверджують, прозоро обмінюються розвідувальною інформацією.

Примітно також і те, що в низці документів стверджується, що за розпаленням протестів проти єврейського прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху стоїть єврейська розвідувальна служба Моссад. Це вказує на реальність конфлікту всередині єврейського утворення.

Також в документах стверджується, що Єгипет погодився поставити Росії 40 тисяч ракет потайки від Заходу.

Черчилль одного разу сказав: «Правда настільки дорогоцінна в неспокійний час, що її повинен супроводжувати ескорт брехні».

Ці документи могли бути вкрадені і викладені, а могли бути «злиті» навмисно, щоб змішати правду з брехнею. В матеріалах стверджується, що ресурси протиповітряної оборони України будуть повністю виснажені менше аніж через місяць, — можливо, це підготовка до фази «затишшя». В будь-якому випадку, ці документи стискають горло Америки і підтверджують зарозумілість її ідеології і лідерів. Якщо Америка так пильно стежить за своїми найближчими союзниками, що тоді говорити про її ворогів?

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хісамуддін Мустафа
25 Рамадана 1444 р.х.
16 квітня 2023 р.

Головне меню