Зустріч зі злочинцем Путіним — зрадництво Умми

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Зустріч президента Туреччини Ердогана і президента Росії Путіна зацікавила увесь світ. Окрім економічного розвитку президенти оцінять ситуацію. Також, в ходе зустрічі будуть обговорені кроки нормалізації відносин Туреччини з Сирією («Yeni Şafak» 3.09.2023 р).

Коментар: Ердоган є одним із тих, хто часто зустрічається з президентом Росії Путіним, будь-то за вказівкою Америки чи ні. Відомо, що голови Росії і Туреччини після свого втручання до Сирії зустрічались напряму 29 разів. Основним питанням на цих зустрічах було обговорення сирійської проблеми: обидві країни за проханням Америки втрутились в ситуацію в Сирії, щоб покінчити з її благословенною революцією. На цій зустрічі сторони планують обговорити низку питань, в тому числі сирійсько-турецькі відносини, повернення біженців, відновлення країни і виведення російських і турецьких військ із Сирії.

Кроки Ердогана, будь-то в рамках кампанії по зачистці прибічників Британії або в інших справах, відповідають і узгоджуються з інтересами і політикою Сполучених Штатів. Нездатність Росії зрозуміти це, є наслідком її політичної дурості і недалекоглядності.

Росія, з царських часів і до наших днів, як і інші європейські країни, є ворогом Ісламу і мусульман. Вона має величезний «послужний список» масових вбивств мусульман: вбивство сотень мусульманських вчених, арешти тисяч невинних мусульман в Криму, Дагестані та інших регіонах, засуджених на довічне ув’язнення в тюрми; убивство 1,5 мільйона людей під час окупації Афганістану; численні масові вбивства в Чечні, жахливі масові вбивства, які по сей день тривають в Сирії. Усе це і багато іншого – явний доказ її ворожнечі до Ісламу.

Людина, яка читає Коран і нібито представляє мусульман, зустрічається зі вбивцею мусульман! Це явне зрадництво по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ і віруючим! Просто сама одна лише зустріч зі злочинцем, який проливає кров мусульман, є зрадництвом і нехтуванням почуттями мусульман, а що говорити про 29 зустрічей?! Це – торгівля кров’ю і душами мусульман!

Єдина відповідь, яку розуміє цей злочинець, — це війна! Будь-яка інша відповідь — це зрадництво по відношенню до Умми. Якщо б Ердоган, усвідомлюючи це, об’явив війну Росії, у той час як рейтинг Путіна досяг найнижчої точки через його війну з Україною, або ж, як мінімум, діяв з тією рішучістю, з якою він демонстративно покинув стіл переговорів з єврейським утворенням, — то він би отримав підтримку усіх мусульман. Це підняло б його рейтинг і авторитет. Проте малоймовірно, що Ердоган наважиться на такий крок, оскільки він діє згідно з американською політикою.

Тільки лише держава Халіфат відповість Росії належним чином, як це траплялось раніше. Немислимо, щоб хто-небудь із нинішніх мусульманських «правителів», включаючи Ердогана, відповів би Росії війною. Через цю причину мусульмани повинні скинути існуючі маріонеткові режими і встановити Халіфат на їх руїнах, щоб гідно відповісти Росії на полі бою, у якості розплати за пролиту кров. До того часу, поки не буде встановлений Халіфат, кров, честь і землі мусульман будуть попиратись іще більше. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам - це щит, за яким б’ються і яким захищаються».

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір


Ерджан Текінбаш
21 Сафара 1445 р.х.
6 вересня 2023 р.

Головне меню