Ви хочете, щоб Америка добилась свого від Гази?!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Після триваючої різанини в Газі мусульманські армії не рушили з місця, але два американських авіаносці, а також британські і європейські військові кораблі вирушили на підтримку єврейського утворення.

Коментар: Героям Гази, незважаючи на свою нечисленність, вдалось пробудити Ісламську Умму від Марокко до Індонезії. Режими в мусульманських країнах здригнулись, особливо правителі Йорданії і Єгипту. Мусульманські народи почали вимагати від правителів, щоб ті відправили армії на допомогу нашим братам в Газі, або хоча б відкрили кордони, щоб Умма виконала свій обов’язок, яки обов’язковий для кожного, хто здатен вести джихад на підтримку народу Благословенної Палестини; особливо це стосується сусідніх країн, — Лівану, Йорданії і Єгипту, а також Сирії, Іраку, Туреччини та Ірану.

Чи виконали правителі цих країн свій обов’язок?! Ми не очікуємо цього від них, оскільки вони служать Америці і просто нездатні чинити опір її наказам, які суперечать велінням Всевишнього Аллаха!

Так, ми знаємо, що від цих продажних правителів не треба чекати нічого хорошого ані у мирний, ані у військовий час, тому що вони — прислужники свого американського хазяїна. Вони готові вбивати, принижувати, переслідувати, виганяти і лякати народ, якщо це угодно Америці!

Америка та її агенти із числа правителів мусульман злякались муджахідів Гази, які поставили у незручний стан армії мусульман, які охороняють трони правителів. Муджахідам вдалось нанести збиток боягузливій єврейській армії і дестабілізувати ламке утворення за декілька годин реального і цілеспрямованого джихаду. Це примусило Умму замислитись щодо ролі армій, оточуючих Палестину, а також щодо ролі військових формувань і груп. Потім, вони почали замислюватись щодо ролі сильних армій в регіоні, таких як армія Туреччини, Ірану та інших армій мусульман.

Америка відреагувала рішуче і швидко, щоб використати події в своїх інтересах і на благо єврейського утворення. Вона знов пропонує рішення щодо створення двох держав через своїх агентів — правителів арабів і персів на чолі з правителем Туреччини Ердоганом. Що стосується Ірану, то він закликає до «справедливому рішенню» проблеми палестинського народу, тобто, усе так само без змін, незважаючи на хибні заклики до джихаду! Якщо б вони говорили правду, то Іран би перший послав свій корпус «Аль-Кудс» і попросив би сусідні армії надати допомогу у звільненні … але цього не відбулось.

Ми бачимо, як Америка наказала своїм агентам обмежитись простими питаннями, які стосуються Сектору Газа, без втручання і відкриття нових фронтів, особливо з боку Лівану, щоб не усугубляти положення після того, як Умма вийшла на вулиці і виразила своє невдоволення.

Зі щирістю і турботою ми хочемо сказати нашим братам в Благословенній Палестині, що це ваш шанс рухатись уперед, щоб Умма змогла скинути зрадницькі режими, після чого ви зможете активізувати усі фронти навколо Благословенної Палестини, і тоді муджахіди обрушаться на єврейське утворення з усіх боків і вразять його за лічені години. В іншому випадку Америка буде використовувати зусилля муджахідів для тиску на тих із євреїв, хто заперечує проти рішення «двох держав». Цього допустити неможна!

О, муджахіди! Америка воює проти Ісламської Умми! Не опиниться інструментом в її руках у збиток своєму народу! Виберіть шлях, яким задоволений Всевишній Аллах, покваптесь, поки не пізно!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Джабір
Голова Центрального відділу по зовнішнім зв’язкам Хізб ут-Тахрір в Лівані
30 Рабі ус-сані 1445 р.х.
15 жовтня 2023 р.

Головне меню