Війна в секторі Газа — це війна між Ісламом і невір’ям

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Операція «Наводнення аль-Акса» і війна в Газі.

Коментар: Перш за усе, я хочу виразити свою пошану справжнім героям, муджахідам Гази, чиї імена історія запише золотими буквами. З дозволу Аллаха, їх вчинок, їх опір піднесе їх у Садах Вічності.

Як декількома строками можна описати цю велику подію, яка розкриває суть конфлікту з невіруючими?!

Ані для кого не секрет, що Захід підтримує єврейське утворення в політичній, військовій і медійній сферах: американські авіаносці, британські військові кораблі, добровольці з усіх куточків світу, і навіть Німеччина відправляє бойові безпілотники!

Держсекретар США Блінкен заявив: «Я приїхав сюди не тільки як державний секретар США, але і як єврей». Якось Байден заявив: «Якщо б «Ізраїля» не існувало, нам довелось би його створити». Судячи по численним заявам на різних рівнях, усе зводиться до одному: «Єврейське утворення — наше дитя, це наша передова база в самому серці Ісламської Умми». По своїй суті — це конфлікт між Ісламом і невір’ям.

Але як Ісламській Уммі вступити в цей історичний кривавий конфлікт?!

Перш за усе, мусульмани повинні виступити у якості єдиної Умми, а не як окремі народи і етнічні групи. Умма повинна вступити в цей конфлікт зі своїми могутніми арміями Єгипту, Туреччини, Алжиру, Йорданії, Пакистану, Хіджазу і решти інших, при цьому використовуючи нафту як зброю і тиск. Умма повинні звільнитись від військових, політичних і економічних союзів з головним прибічником єврейського утворення, з головою невір’я Америкою, а також з іншими наддержавами.

Ісламська Умма здатна на це і на багато іншого, але її сковують зрадницькі режими, які слідують американській політиці!

Так давайте ж вийдемо за межі цих режимів і створимо нове майбутнє згідно з тим, чим задоволений Всевишній Аллах! Нове майбутнє у виді Праведного Халіфату, який об’єднає Умму навколо одного халіфа, створить своє озброєння і мобілізує свої армії, щоб назавжди закопати підступи єврейського утворення і усього Заходу.

Хтось приходить і говорить, що ми не можемо відступати від правил міжнародної системи!

Як нібито ця людина не бачила, як муджахіди Гази порушили усі ці правила і знесли загородження бульдозерами. Більше того, вони пролетіли над євреями і проникли в саме серце їх поселень, вбиваючи і захоплюючи у полон. При цьому вони володіли скромними можливостями, але у них була тверда віра і сильна воля. Цей героїчний подвиг вразив усіх і явно показав, що відмовки на кшталт «ми не можемо» не мають підґрунтя.

Ні! Клянусь Аллахом, ми можемо!

Всевишній Аллах сказав:

وَلَن يَجْعَلَ اللهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلاً

«Аллах не відкриє невіруючим шляху (не дасть перемогу невіруючим) проти віруючих» (4:141),

فَمَنِ اعْتَدَى عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَيْكُمْ

«Якщо хто замахнувся на вас, то і ви замахніться на нього, подібно тому, як він замахнувся на вас. Бійтесь Аллаха і знайте, що Аллах — з богобоязливими» (2:194),

وَأَخْرِجُوهُم مِّنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ

«… і виганяйте їх звідти, звідки вони вигнали вас» (2:191).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Усама Сувайні, Кувейт
2 Рабі ус-сані 1445 р.х.
17 жовтня 2023 р.

Головне меню