Член надзвичайного уряду не приховує, що він — американський шпигун

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Була досягнута угода щодо формування надзвичайного уряду в «Ізраїлі», із якої буде складатись військова рада. До складу надзвичайного уряду увійдуть прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху, міністр оборони Йоав Галант і голова парламентської опозиції Бенні Ганц. Депутат «Державного табору» і екс-керівник штабу ЦАХАЛа Гади Айзенкот, а також міністр стратегічного планування Ден Дермер будуть виконувати функції спостерігачів.

Примітно, що Дермер є колишнім послом єврейського утворення в Вашингтоні і найближчим до Нетаньяху міністром «Лікуда». Його посада — міністр стратегічного планування, але він усім відомий як «міністр по справам Америки». Його місія буде полягати в тому, щоб підтримувати контакт з американською адміністрацією і інформувати її про усе, що відбувається в новій військовій раді («BBC»).

Коментар: Сьогодні це найважливіший уряд в єврейському утворенні, який займається найделікатнішими справами, і у той же час в цій раді присутній чоловік, якого єврейські і західні ЗМІ описують як «міністра по справам Америки». А його головною задачею є підтримання постійного зв’язку з американською адміністрацією і інформування її про усе, що приймається в цій раді. По суті, він працює офіційним агентом США. Виникає питання: чи є єврейське утворення, в якому є такий шпигун, як Дермер, незалежною країною? Або чим воно відрізняється від залежних держав?

Єврейське утворення знаходиться в принизливому положенні, воно підкорено і не має реальної влади навіть над собою. Будь-яка держава, якою б сильною вона не здавалась в очах інших, насправді є слабкою, якщо вона залежить чи зв’язана з іншими країнами. Особливо якщо цей зв’язок стосується фінансової, політичної і військової сфери, як у випадку з єврейським утворенням і Америкою, яка підтримує його в усіх аспектах життя. Доля єврейського утворення цілком залежить від цієї підтримки.

Можливо, цим пояснюється постійна підтримка з боку США; фактично, ця підтримка — ніщо інше, як захист їх життєвих інтересів. Для Америки «Ізраїль» є усього лише передовою базою в самому серці арабського світу, щоб зберегти контроль над регіоном і перешкодити його єдності і міці.

З миті свого виникнення єврейське утворення було британським продуктом. Але після війни 1973 року Америка, надавши величезну фінансову підтримку, прив’язала єврейське утворення до себе. Це стало рятівним кругом цього утворення, яке досі живиться американською допомогою.

Тому після спалаху конфлікту в Газі Сполучені Штати поквапились відправити допомогу єврейському утворенню через страх за його долю. Америка відправила свої військові кораблі до регіону, щоб тим самим послати сигнал мусульманським силам, що об’явлення війни «Ізраїлю» рівносильне об’явленню війни самим Сполученим Штатам.

Ті, із мусульман, хто прагне до змін, повинні усвідомити і прийняти як факт, що справжнім нашим ворогом є Америка, а єврейське утворення — це усього лише її відображення в серці Ісламської Умми. О, мусульмани, ми повинні докласти усіх зусиль, щоб розірвати відносини з Америкою, вислати і не приймати її послів, знести її військові бази, зупинити усі торгові, економічні і культурні зв’язки і відкинути її агентів по усьому світу. Нам треба сприймати Америку як ворожу державу і застосовувати відповідні заходи по відношенню до неї.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Хатавані
29 Раби уль-авваль 1445 р.х.
14 жовтня 2023 р.

Головне меню