На дітях Гази випробовують нову зброю!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Лікарі в Палестині усе частіше повідомляють про травми і симптоми, яких вони ніколи раніше не бачили. Прикладом тому є 13-річний Зіад Ясін, який був поранений снайперською кулею єврейської армії, яка розірвала йому шкіру. Медперсонал стверджує, що проти нього була застосована невідома зброя.

Коментар: Навмисна спроба вбити молодь Гази — це спроба стерти спадок наступного покоління, що робить відновлення і повернення палестинців в регіон вкрай ускладненим. Можливість вилучення прибутку через «випробування нової зброї» з подальшим перепродажем стоїть на порядку денному цієї брехливої війни, скерованої на «самооборону». Сьогодні сотні дітей стали інвалідами і потребують протезів. Сьогодні жінки і діти сектора Газа піддаються новим видам біологічної і хімічної зброї.

Наслідки для майбутнього покоління іще не видні, як це трапилось в Іраку, де значно збільшився відсоток патологій у немовлят.

Знищення цілої культури за допомогою заборони друку шарфів і символів — це жалюгідна і марна спроба ідеологічного банкрота отримати диктаторську владу на міжнародному рівні.

Вороги Ісламу не розуміють, що їх битва скерована не проти невеликої Гази, а проти мільярдної Умми по усьому світу. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

مَثَلُ الْمُؤْمِنِينَ فِي تَوَادِّهِمْ وَتَرَاحُمِهِمْ وَتَعَاطُفِهِمْ مَثَلُ الْجَسَدِ إِذَا اشْتَكَى مِنْهُ عُضْوٌ تَدَاعَى لَهُ سَائِرُ الْجَسَدِ بِالسَّهَرِ وَالْحُمَّى

«В своїй любові, милосерді і співчутті по відношенню один до одному віруючі подібні єдиному тілу: коли одну із частин його уражає хвороба, усе тіло відгукується на це безсонням і гарячкою» (Муслім).

Всевишній Аллах є свідком несправедливості правителів, які здатні відправляти на вантажівках тільки інвентар для поховання. Смерть — це єдина їх допомога.

Правителі мусульман є прибічниками ворогів, нехай вони не думають, що зможуть прикритись своїми хазяями. Нехай вони знають, що їх бездіяльність є злочином, який не залишиться непокараним. Всевишній Аллах сказав:

فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِ سُلْطَاناً فَلاَ يُسْرِف فِّي الْقَتْلِ إِنَّهُ كَانَ مَنْصُوراً

«Ми вже надали його правонаступнику повну владу, але нехай він не робить надмірності у помсті за вбивство. Воістину, йому буде надана допомога» (17:33).

О, Ісламська Умма, не ставай на бік тих, хто понесе покарання свого Господа! О, Умма, слідуй шляху Посланця ﷺ і скеруй свою енергію на встановлення Халіфату, щоб покінчити з несправедливістю і безкінечними вбивствами, щоб повернути правління на основі Ісламу!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умрана Мухаммад
Член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
6 Джумада ас-сані 1445 р.х.
19 грудня 2023 р.

Головне меню